Wednesday, 29 September 2010

puasa enam = tengahari dok ofis sorang2 sambil pikir nak mkn apa bukak puasa ni

asal tengahari je, dh pikir2 nak makan apa untuk buke pose harini.. haishhh..teruk betol. lambat lg nak berbuke.

dok rumah sewa dapo takde. jadi, harihari keje oder je la untuk 3 bulan ni..

giler bes la kalau dapat makan ikan macam kat bawah ni. kalau kat rumah memang konfem dah gigih cari barangbarang nak buat nih.huwaaa rindu nak masak...

yummyyy..yummmmyyyy... telan air liur tak wei.. hadoi takleh tenung lamalama. habis susut pahala puasa 6 aku. kang tak pasalpasal jadipuasa 5. sape mau jawab?? ikan kat atas sila jawab.huahuahuaa

nak resepi ikan ni, nah klik sendiri..

Monday, 27 September 2010

1st day

1st day internship kat SMC..
xde keje lagi.. tadi juz borak2 ngan fazli pasal sistem yg kitorang akan bangunkan.
esok ade perjumpaan about da project. tunggu je la..


owhhh..sgt sejuk dalam ni... 2 3 hari lagi konfem sesema nih..

Monday, 20 September 2010

apa yang hottt @ PD

mahu yang lebih HOTT dari biasa????

v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


v


skroll laju2 je ye korang kalau dengar perkataan hott kannn..


v


v
atok n cucu HOTT.... saya letak gambar mak yg tgh hot sebegini tidak dikire anak durhake bukan... wakakakakaa

sepatotnye entri ni wujud dh lame. gambar ni semua dah upload 2minggu lepas.tapi saya kan penrajin orangnya..jadi sila paham sendiri kenapa entri ni baru di publish dengan jayanya..

3 beradik membuat percubaan untuk menjadi hottt seperti ibunya..

sefamily hott.. cool giler ah dok tepi pantai cenggini. hampar tikar, makan2, lepak2, siap bwk laptop berfesbuk.. paling cool semestinye arryssa. tengok la ha. dok berjemur ala ala minah saleh. hotttt ah..

selagi boleh memuncungkan mulot anda, sila berbuat demikian untuk mendapat efek kurus sekaligus mendapatkan gambar yang hottt..gagaga

perkenalkan pelakon pisau cukur 2 menggantikan tempat fazura dan maya karin.. dua2 adik saya yang sangat hottt jugak... menangis air mata darah la fazura n maya tgk gambar nih..huahuahua

semestinye orang yang paling hottt antara kami.. gambar atas dan gambar bawah samasama hotttt hokey...


nampak x apartmen kat belakang tu. kitorang sewa bilik kat situ je pun. kalau makan kat dalam bilik pun boleh rasa angin pantai. tapi sebab nak mood minah saleh kan.. harus la menyusahkan diri makan tepi pantai sambil berjemur.. baru la hottt

ada cerita disebalik gambar ini..

saya : inas, cepat ambik gambar..
inas : lari2 terus. giler kamera punye bdk kan..harus la..
saya : inas, dok depan.blh ttp perot ucu.(bajet nak cover perot la.maklom la lepas seminggu raye kn..)
inas: terus ambik topi purple tu terus tutup perot saya...apakah??????

hampeh betul. saya suro dia dok depan saya. bukan tutup gune topi tu. tu penghinaan namanya..inas memang suke menjatuhkan maruah ucu dia..huwaaa.. nasib baik gambar tetibe jadi hottt sebab inas berjaya mensorokkan perot yang berlebihan..ngeeee

terima lah gambar hottt terakhir dari kami.. tapi tak hottt sangat la sebab masa ni dah dekat magrib. so, cuaca dah tak hottt... walaupun tak hottt saya sangat sayang mak saya!!!

sila kira berapa banyak perkataan hottt yang telah di taip. kalau nak lagi mencabar, apa kata kire huruf T yang telah ditaip..haaaa hambek ko...

Saturday, 18 September 2010

aidilfitri 2010..nak jugak buat entri raye.taknak KALAHHH ko..

pagi raya : tema biru=cool!! SERONOK!!! dapat kumpul ramai2. pegi kubur arwah ayah n abang di pagi raya. bersalam-salam-maaf-maafan..memang masa yang ditunggutunggu.. lepas salamsalam, sesi bergambar la..ape lagi..sila teliti gambar di atas. siapakah paling menggedikkan diri??haha.rasa malu pada diri sendiri tengok gambar ni..ngeee

salam aidifitri..maaf zahir batin.. macam mana raya korang??ecehh dah seminggu raya baru nak tanya. giler lama tak update blog. org yg bukak blog pun boring je tgk cite bukak pose tu ha..org lain dah tulis 10entri raya dah pun..saya???

berodben punye la lambat lembap macam siput vavi!!! setiap 2minit disconnect. tak ke hilang sabar cenggitu.. makanya, baik la terus ofline dan pegi dapur ambik pinggan, ambik rendang, ambik ketupat, ambik biskot raye, ambik kerepek ubi pedas.. haaa hambek ko.. berodben punye pasal, tak pasalpasal terpaksa makan banyak..alasan!!!


dengan emak cayang n Arryssa..

malas nak tulis caption

malas jugak!!

3 gadis single dalam family kami. single but not available mungkin...ngeee..

tadi punye la semangat nak hapdet belog. tapi bila dah bukak, kesudahnye letak 2 3 keping gambar, tulis caption pun malas. last2 terus tekan publish. kan dah jadi 1 entri. semuanya salah berodben. menyepoilkan mood nak hapdet..

k la.nak sambung mkn lemang..haha. memang giler gemuk la ko pas raye. dah seminggu raya pun dok kekah lemang lagi..