Tuesday, 7 December 2010

gambar sudah perap lama.dah boleh buat pekasam MUNGKIN

lama gila gambar2 ni terperap dalam draft.. dah upload 2 3 minggu yang lepas. tapi mood menulis yillek, sebab tu susah je nak tekan publish..

ni moment2 berdeting dengan incik mat kool masa menyambot hari jadian beliau.. lokasi tentunya di BP mall sahaja bikos awek die tengah menghadapi tekanan untuk menghabiskan hari2 terakhir praktikal dia. so, tak boleh nak lepak lama2. terpaksa la mendeting kat tempat paling dekat..
kad besday katon2 nampak sweet tak wei??ke tak?? haha.. ni emergency punye kad. dah nak keluar mendeting, suro incik mat kool benti kedai buku jap. semata2 nak beli kad nih. pastu letak dalam beg siap2. keluar lenggang je tak bawak barang pape. incik mat kool tanya beli apa tapi buat x tau jer..terus suro die jalan..ntah hape2..



see.. kad kosong je sudeh..malas nak tulis ayat jiwangSampaiBolehKeluarAirMataDarah.. huahuahua..
tiap2 tahun saya bagi kad yang DIY tau.. tahun ni je beli coz sangat tak sempat memikir buat kad dengan tangan sendiri.. tapi saya je kot yeng beria2 bagi kad tiap2 tahun.. incik mat kool penah bagi kad besday?? jawapannya T.I.D.A.K... sedeyyyy :(


kitorang layan perot kat Rasamas. incik mat kool la beria ajak makan kat sini. lagipun kat sini tak ramai orang. senang la nak mengcapture gambar syok sendiri..haha..



ok dah malas nak taip..bai..

p/s : entri ntah hape2.. sebab dah terlanjur upload gambar, terpaksa la publish gak even entri sangat serabot..

download kekanda adinda - atilia monoloque

sangat jarang dengar radio
sangat jarang on real player, media player dan seangkatan dengannya dekat laptop.
kalau dulu, tanya je nak lagu apa, konfem ada. sangat rajin download.
tapi semenjak dua menjak ni, dengar lagu pun jarang.
kalau dengar lagu pun dari mulot sendiri..huhu

tapi...
pagi tadi pegi kerja akak saya hantar.
so, dapat la dengar radio sekejap.
dengar lagu kekanda adinda yang atilia n monoloque tu nyanyi.
ada penah dengar sebelum ni tapi buat tak tahu je.
sebabnya..tak suka atilia..ngehee..
tapi bila dengar tadi, rasa macam sangat comel la lagu ni..
sampai ofis terus getik2 nak download.

tapi...
sebab dah lama tinggalkan kerja download mendownload ni, macam terhegeh hegeh pulak.
nak download kat mana pun tak tahu..
dah try taip je kat google tu, tapi macam banyak songeh sikit la..
bape banyak step la nak klik baru boleh download..
saya ni dah la x berapa nak rajin..
paham-paham je la kannn..
busy kononnya..
padahal tulis belog menyempat pulak kooo...

ok la..mahu meneruskan usaha nih..
sebelum lunch ni kene dapat hasil jugak.
kalau tak, nak ponteng kerja hari ni..erk??
ape kene mengena ntah..

baiii..

Saturday, 4 December 2010

beautiful blogger award..beautiful kah???ngeheeee



1) Jangan kerek.Ucapkan Alhamdulillah dulu,pastu thanks giver award ni
ALHAMDULILLAH... thanks C.E !!

2) Jangan kedekut,kongsi nikmat bersama rakan-rakan lain
semua2 folower, anda layak untuk dapat award nih dan tolong jawab tag ni ok?? punye la malas nak state kan nama...aci tak???

3) 7 perkara pasal saya (jeng jeng jeng..rahsia akan terbongkar..)

--->> sangat sayang mak saya!!ayah dah takde, so, mak la yang jadi ayah, mak la yang jadi mak.. SUPERMOM!!

--->> sangat pantang kalau ada orang usik family saya!! kalau nak rasa makan kasot saiz 5, silakan berbuat demikian.. tak pun, saya pastikan mereka terlantar di hospital sambil sedut bubur pakai straw.. mahu??? ugutan seperti bonzer lagaknye..haha

--->> sangat giler dengan kasot. kalau keluar dari kedai kasot, wajib ada satu plastik di tangan..kalau takde plastik di tangan, mungkin akan keluar dengan muncung di bibir...

--->> tabiat buruk yang sangat susah nak buang-->SUKA CABUT RAMBUT.. ni memang tabiat paling teruk setakat ni. kalau tabiat ni tak buat, mungkin orang sekeliling akan cakap saya buang tebiat. cakap la ape pun weii.. REDHAA

--->> tak suka orang kacau time tengah tido.. memang akan spoil mood 1 hari tahu..

--->> suka warna oren. kadang2 hijau. kadang2 coklat. kadang2 hitam putih. kadang2 merah. kadang2 purple.. eh perlu ke bagitau orang cenggini???pedulik ah..

--->> tak pernah mengIDOLAkan sesape kat muka bumi ni kecuali my parents. siyess.. 2bulan lepas saya attend satu kursus dan fasi tu suro tulis kat kertas sape orang yang korang nak sangattttt jumpa. kira macam IDOLA la..saya termenung sampai setengah jam hokey. las2 kertas kosong jugak.. memang takde idola la namanya kannn. sesab saya memang suka buat apa2 ikot kepala hotak saya saje. tak perlu mengfolow orang lain. so, tak perlu la idola bagai..

ok..dah cukup 7...SETEL!!