Saturday, 11 August 2012

DIY 4 ~ Digunapakai Satu September

DIY 4 : KASUT SANDING ~Kasut beli yang kosong.
DIY pearl sahaja bagi tambah meriah ckit..ngeee

p/s : Untuk lebih detail, sila tunggu after majlis. tu pun kalau sempat dan tahap rajin berada pada tahap membanggakan.. kalau tak, sodakallahhulazim la kan..heeeee

Friday, 10 August 2012

DIY 3 ~ Digunapakai EnamBelas September

DIY 3 : TQ TAG (Belah Lelaki)

p/s : Untuk lebih detail, sila tunggu after majlis. tu pun kalau sempat dan tahap rajin berada pada tahap membanggakan.. kalau tak, sodakallahhulazim la kan..heeeee

Thursday, 9 August 2012

DIY 2 ~ Digunapakai Satu September

DIY 2 : BAJU NIKAH ~~ Kos tak sampai rm150 termasuk material n kos upah jahit.

p/s : Untuk lebih detail, sila tunggu after majlis.tu pun kalau sempat dan tahap rajin berada pada tahap membanggakan..
kalau tak, sodakallahhulazim la kan.heeeee

Wednesday, 8 August 2012

DIY 1 ~ Digunapakai Satu September

DIY 1  : KAD KAHWIN ~~ kos dalam 16sen termasuk sampul

p/s : Untuk lebih detail, sila tunggu after majlis.tu pun kalau sempat dan tahap rajin berada pada tahap membanggakan..
kalau tak, sodakallahhulazim la kan.heeeee

Tuesday, 7 August 2012

Mata Rozita Che Wan

Title tak tahannn..jgn la mengharap sgt nak tengok gambar rozita che wan yg meletopppss tu kat entri ni. kang kalau mengharap sangat, sekali yg keluar gambar kat bawah ni, memang kecewa tahap nak batalkan puasa la kan..haha

Mata Tersangat Rozita Che Wan kannnn ;p

Lokasi : Cameron Highland (Destinasi Wajib Hadir setiap Tahun.eh kalau setahun sekali takpe lagi.ni setahun 2 3 kali.tu dah kire jakun strawberi la jugak kan.hewhew...)


p/s : color lens ni grey tahu.tapi macam hover pulak dlm gambar ni.mungkin kalau cuaca sejuk grey boleh bertukar wajah ikot color baju..ke achanner??
eh..dh siap 1 entri la..~~~buat2 pelik bila tiba2 boleh update blog yg dh terbengkalai.haha