Tuesday, 7 August 2012

Mata Rozita Che Wan

Title tak tahannn..jgn la mengharap sgt nak tengok gambar rozita che wan yg meletopppss tu kat entri ni. kang kalau mengharap sangat, sekali yg keluar gambar kat bawah ni, memang kecewa tahap nak batalkan puasa la kan..haha

Mata Tersangat Rozita Che Wan kannnn ;p

Lokasi : Cameron Highland (Destinasi Wajib Hadir setiap Tahun.eh kalau setahun sekali takpe lagi.ni setahun 2 3 kali.tu dah kire jakun strawberi la jugak kan.hewhew...)


p/s : color lens ni grey tahu.tapi macam hover pulak dlm gambar ni.mungkin kalau cuaca sejuk grey boleh bertukar wajah ikot color baju..ke achanner??
eh..dh siap 1 entri la..~~~buat2 pelik bila tiba2 boleh update blog yg dh terbengkalai.haha

No comments:

Post a Comment