Thursday, 24 May 2012

99hari lagi!!!

sekali tengok ticker td "haaaahh 99hari lagi???"..dh mule la rase gelabah tak tentu pasal nih..mcm byk lg je x setel..

esok cuti..nak mengecat rumah!!

design kad kawen belum finalize lagi.

asmaul husna incik mat kool dah siapkan design tapi belum print lg.

bunga telur dh 2 3 minggu tak usik. ntah bila la boleh siap..

baju nikah baru pegi tgk semalam. makcik tu tak start jahit lagi..

veil nikah langsung tak terusik lagi..kain pun ade dalam plastik jakel lagi tu haaa..

....................................................
.............................................................................(sila isi tempat kosong)
HADOI doi doi doi..DAH TAK SANGGUP NAK SENARAIKAN APA YANG TAK BUAT LAGI..OVER GELABAH KANG!!

Nak ke cameron highland bersame family 7-9jun...hohoihoiiiii tengah gelabah2 sempat lagi nak bercuti.(makan stoberi mungkin boleh hilangkan gelabah..okbai)





1 comment:

  1. Hana! Aku baca pon turut gelabah. Haha.
    Good Luck!! ;p

    ReplyDelete