Tuesday, 7 December 2010

download kekanda adinda - atilia monoloque

sangat jarang dengar radio
sangat jarang on real player, media player dan seangkatan dengannya dekat laptop.
kalau dulu, tanya je nak lagu apa, konfem ada. sangat rajin download.
tapi semenjak dua menjak ni, dengar lagu pun jarang.
kalau dengar lagu pun dari mulot sendiri..huhu

tapi...
pagi tadi pegi kerja akak saya hantar.
so, dapat la dengar radio sekejap.
dengar lagu kekanda adinda yang atilia n monoloque tu nyanyi.
ada penah dengar sebelum ni tapi buat tak tahu je.
sebabnya..tak suka atilia..ngehee..
tapi bila dengar tadi, rasa macam sangat comel la lagu ni..
sampai ofis terus getik2 nak download.

tapi...
sebab dah lama tinggalkan kerja download mendownload ni, macam terhegeh hegeh pulak.
nak download kat mana pun tak tahu..
dah try taip je kat google tu, tapi macam banyak songeh sikit la..
bape banyak step la nak klik baru boleh download..
saya ni dah la x berapa nak rajin..
paham-paham je la kannn..
busy kononnya..
padahal tulis belog menyempat pulak kooo...

ok la..mahu meneruskan usaha nih..
sebelum lunch ni kene dapat hasil jugak.
kalau tak, nak ponteng kerja hari ni..erk??
ape kene mengena ntah..

baiii..

No comments:

Post a Comment