Tuesday, 7 December 2010

gambar sudah perap lama.dah boleh buat pekasam MUNGKIN

lama gila gambar2 ni terperap dalam draft.. dah upload 2 3 minggu yang lepas. tapi mood menulis yillek, sebab tu susah je nak tekan publish..

ni moment2 berdeting dengan incik mat kool masa menyambot hari jadian beliau.. lokasi tentunya di BP mall sahaja bikos awek die tengah menghadapi tekanan untuk menghabiskan hari2 terakhir praktikal dia. so, tak boleh nak lepak lama2. terpaksa la mendeting kat tempat paling dekat..
kad besday katon2 nampak sweet tak wei??ke tak?? haha.. ni emergency punye kad. dah nak keluar mendeting, suro incik mat kool benti kedai buku jap. semata2 nak beli kad nih. pastu letak dalam beg siap2. keluar lenggang je tak bawak barang pape. incik mat kool tanya beli apa tapi buat x tau jer..terus suro die jalan..ntah hape2..



see.. kad kosong je sudeh..malas nak tulis ayat jiwangSampaiBolehKeluarAirMataDarah.. huahuahua..
tiap2 tahun saya bagi kad yang DIY tau.. tahun ni je beli coz sangat tak sempat memikir buat kad dengan tangan sendiri.. tapi saya je kot yeng beria2 bagi kad tiap2 tahun.. incik mat kool penah bagi kad besday?? jawapannya T.I.D.A.K... sedeyyyy :(


kitorang layan perot kat Rasamas. incik mat kool la beria ajak makan kat sini. lagipun kat sini tak ramai orang. senang la nak mengcapture gambar syok sendiri..haha..



ok dah malas nak taip..bai..

p/s : entri ntah hape2.. sebab dah terlanjur upload gambar, terpaksa la publish gak even entri sangat serabot..

No comments:

Post a Comment