Friday, 4 March 2011

kawan baik sudah jadi tunang orang la..

dah macam anak tiri dah blog ni haa..mak tiri ni asik dok jenguk blog org lain je. blog sendiri terabai...memang senasib dengan bawang putih la blog ni.. arini tetibe macam rajin je nk klik new post..MACAM je la..sebenarnye takde la rajin sangat pun..

sebenarnya nak wish congrate kat my bff yang dah bertunang 26feb lepas.. a month before majlis, mida dh mesej aku awal2 bagitahu dia nak tunang.. baca je mesej tu, terus nak mengalir air mate okeyyyy.. hover tak aku??haha.. member baik kan,haruslah rase camtu.ke aku je selalu cam hindustan sensentap menanges kuchkuch hota hai..org lain tak ekk??suka hati ahhh..

mida, ko sgt gojes pakai oren weii..serius aku tak tipu.. (psttt sebenarnye aku dh lame plan nak pakai oren time kawen nanti.jangan bagitau org tau..rahsie kite.;)...tunang pun x lg, dh plan nk kawen pakai baju wane ape..kalot giler ahh )

tapi kenape bila aku pakai oren tak gojes sangat pun. ni aku mls nk ambik gambar ngan org hot2 ni. tetibe aku jadi super selekeh...huwaaaa..tensen2..

p/s : kan bes jadi orang hot.. nanti boleh dapat mesej dari zaquan adha "hai orang hottt".. tapi kang tak pasalPasal kene sepak ngan ayu raudhah pulak.. tak jadi la. dapat mesej dari fahrin ahmad pun ok gak kottt.. dushhh!!cukupcukup la berangan hana hoiii..mimpi je la ko nak dapat fahrin ahmad...jage je la ko punye azhar ahmad tu haaa**winkwink**

No comments:

Post a Comment