Thursday, 13 October 2011

Congrate Incik Mat Kool!!

Kejadian berlaku 9.10.11...
Incik Mat Kool di hari kejadian

tempat kejadian : PICC Putrajaya


dah dapat degree secara rasmi + dah kerja secara rasmi, maka dah boleh kahwin secara rasmi...ehhhh ~~terjadi timba lak.perigi tak ajak kawin, ko pulak yang melebih..hakhak~~

apesal macam macho pulak dlm gambar ni..biasa takde la macho pun..mungkin sebab bunga tersebut..ampunnnn ;p

tumpang excited + tumpang menyibuk di hari kejadian. dengan harapan incik mat kool datang la jugak menyibuk konvo aku 31okt nanti. tapi harapan tinggal harapan. kenapa la konvo hari isnin. Incik Mat Kool tak dapat pegi la nampaknya sebab kerja. orite la..nak jadi bakal isteri kena memahami.auwwwww....tapi dah janji nak spend weekend togeder-geder n nak bagi bunga in advance 3bouquet kan~~eh 1 je sebenarnye.3 tu aku mimpi je malam tadi.huhu~~


ucapan untuk incik mat kool,
TAHNIAH sebab dah tercapai pun cita-cita nak ada degree.....
TAHNIAH sebab dah membanggakan ibu bapa kamu.....
TAHNIAH sebab dah dapat kerja yang best.....
TAHNIAH sebab dapat awek yang baik hati sudi teman kamu berkonvo..ehhh ni perlu ke?macam puji diri sendiri pulak..haha..ok bai.undur diri dulu la..malu pulak tetiba kena puji..uhuk uhuk

No comments:

Post a Comment