Thursday, 8 March 2012

wedding checlikst

cepatnya masa berlalu.. rasa macam baru semalam je sarung cincin tunang..euuwww.. sekali tengok kat footer blog ni, tinggal 5bulan lebih je lagi wooiii...tak sempat nak bersenang lenang menyanyi riang sangat dah ni.

sekarang ni mood nak mengupdate blog sangat la kelaut..tak tahu la kenapa..tapi mood nak kawin belum kelaut tahu.masih kelangit..haha..bangang punye ayat..

tadi baru lepas anta baju nikah. hantar kat makcik kampung je..takde designer2 bagai..belanjawan 2012 takde list pasal designer,maka pegi je la hantar kat makcik yang biasa buat baju kami sefamily..tapi makcik tu cakap awal lagi dh anta baju nikah.nikahnya lepas raya.hamboi makcik kang sy anta lewat kang makcik gak bising tak cukup tangan kan..senyap2 je buat baju sy boleyy???~~tadi kan bukan hantar baju nikah je.hantar baju raya sekali 3pasang..euuwww~~

eh title wedding checklist kononnye..next entry la kasi up wedding checklist..ni dah terpanjang sangat mukadimah..

~~aku memang suka buat tajuk lain, post pasal mende alah lain..style tersendiri katanyerrrr~~haha

No comments:

Post a Comment