Wednesday, 25 January 2012

tukar tema pulak dahhh..

weekend lepas pegi melawat jakel.konon niat asal memang nak melawat..last2 dah terbeli la jugak.. dah plan dengan incik mat kool, baju bertandang nanti memang nak tempah baju sendiri.

so, pegi la survey kain kat jakel. tapi dari petang bawak ke malam dok berkampung kat jakel shah alam mencari yang berkenan di hati..tapi...semuanya tak jatuh cinta pandang pertama..euwww..wedding sekali je kan.harus la cari yang berkenan walaupun terpaksa ambik mase lame.


plan awal, tema bertandang macam ni
ROYAL BLUE



tapi....dah bertukar jadi ni...
|
|
|
|
V
ORANGE!!!!

~~ setakat ni nikah dan bersanding still mengikut plan..jangan bertukar las minit sudahhhh...

4 comments:

  1. jauh bebenor tukarnye tu, tapi oren tu lagi ceria kot. hehe

    ReplyDelete
  2. suka oren! kenapa tukar? terberkenan dgn kain oren ke?

    ReplyDelete
  3. hi.nice blog. i amik banner B2b 2. backlink urs. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  4. 2 2 kaler comel...tp lately saya suka tgk org sanding pakai royal blue tu...mcm cantik je...

    ReplyDelete