Friday, 4 January 2013

wedding review 7 : pelamin nikah & sanding

Semangat nak review wedding dah tinggal berapa persen je lagi ni sebab dah 4 bulan kawin pun, album kawin tak dapat-dapat lagi..bayang pun ntah ke mana lagi..dah terpaksa la update guna gambar yang ala kadar je kan..

pelamin sanding..SIMPLE je..aku memang tak bagi design khas untuk pelamin.serah tugas 100% kt butik pengantin  cuma dah cakap awal2 memang nak bunga foam tu + nak 1 balang kaca tinggi untuk letak epal hijau..tapi bunga tu sikit sangat..kalau full lagi best kot..tapi kerusi santekkk

ini untuk nikah..tak letak kerusi sanding lagi..juz letak kerusi bulat tu(ottoman rite??)..tapi  rasa macam tak  perlu  la guna ottoman tu sbb nak ambik gambar adalah SUSAH..kene duduk hujung2 je sebab OP tak dapat angle terbaekkk kot(ni tak tau la salah kerusi atau salah OP) tapi dalam keadaan sekarang memang aku salahkan OP..haha punya la marah sebab album kawin tak dapat lagi..

PENGANTIN LAMA  atas PELAMIN..nampak tak balang kaca yang isi epal kat atas lantai tu???epal hijau tema aku wooihh.tu aku suruh letak kat belakng tu.so, nampak la epal tu.dah pak andam bantai letak atas lantai camtu.dah macam takde motif sangat.kalau takde pun takpe..mahallll wooohhh beli epal banyak2..SILA PAHAM..huhhh

No comments:

Post a Comment