Tuesday, 31 August 2010

buka puasa @ manhattan fish market

orang lain dah sibuksibuk upload gambar makanmakan bukak puasa dengan orang tersyang.. saya baru hegehhegeh nak storymory. sepanjang bulan puasa sangat la bizi siapkan kuih raya yang ditempah. harihari bukak blog tapi tak sempat nak hapdate. asal nak start menulis je, dah pikir kuih tak siap lagi. so, terpaksa la batalkan niat..

tapi dalam bizibizi pun, minggu lepas sempat jugak turun s.alam. kebetulan dah ada kat s.alam, incik bf ajak join dia bukak puasa dengan coursemate dia. oh mulamula sangat la segan. maklum la, tak kenal diorang. tambah pulak i kan pemalu..auuuwwww...

diorang dah booking @ Manhattan Fish Market. jalan jem, sampai pun dah lambat. order pun dah lambat. makanan sampai pun lambat.. maka, muka pun lambat je nak senyum..hahaha

sup ni sampai dulu. tengok langsung tak mengiurkan.saya tak rasa pun. aifa n min cakap rasa macam sadin. mungkin sadin diblender habishabisan..kesudahnya terhasil lah sup ni..


ni la menu yang ditunggutunggu. apa nama dia haa?? lapar punye pasal, lupe weh namanya. ni pun, incik bf dah sempat kuiskuis baru ambik gambar..hihi..giler banyak la mende ni. memang tak habis makan 2orang. tambah pulak tekak melayu ya amat. makan menda alah ni time bukak puasa, mula la tekak loyaloya macam orang preggy 2bulan..ngeee

owwhh muka nampak sangat giler kamera. incik bf pulak buatbuat tak pandang kamera. padahal tengah control macho..ahakss


zana n aem, lepas ni taknak ambik gambar ngan korang dah. korang sangat comel.kami sangat GERGASI..huwaaaa....

no kamera pliss..ah ngengada!!
apakah??ingat comel la tutup muka tu?ingat orang nak tariktarik tangan paksa bukak la???hahaha

musa, saya jeles dengan awak. kenapa incik bf sangat manja dengan awak. dengan saya langsung x??kecewa kecewa.. kadangkadang nampak macam gay pun ade gambar ni..haha..

musa n sidiq lagi manja weihhh..

4 perempuan melayu terakhir.. after bukak puasa, kami g main bowling. eh kami ke?saya tak main pun. means MEREKA pegi main boling.. saya jadi pengurus pasukan jer..boley??
result 1st round. Min menang!!!yeay ppuan menang. owhh sangat malu sang lelaki2 yang ada...mati aku kalau sang lelaki2 tu bace..ampun pakk

result 2nd round. incik bf telah mendapat semangat dari awek dia. ecehh dan2 je ngaku dapat semangat dari dia..keputusannya incik bf menang!!!yeay!!

lihat lihat..aksi juara la ni konon..nasib baik menang. kalau tak, memang boooo!!! la..**wink**

sesi bergambar di dalam gelap. maka, mata masingmasing jadi kilauan bintang. aisehhh.. tapi, pengajaran daripada gambar ni, jangan terlalu taksub berfotogedik. akibatnya anda akan ditinggalkan oleh bf anda. nasib baik ada 4 orang penyelamat. aifa, min, zana n aem.
pengajaran kedua, jangan tinggal awek anda meratarata. akibatnya anda akan menjadi haji kerana dah habis tawaf wangsa walk dan tak pasalpasal kena tahan dengan pak polisi..padan muke kepada anda..hahaha..gelak jahat..
to aifa, min n zana, memang bes la berpoyepoye dengan korang. walaupun baru kenal sehari, tapi kita dah banyak kongsi cerita kan.. terutamanya pasal lelaki2 zaman sekarang..hehe.. alang alang kita dah kenal, hana nak upah korang jaga azhar la..kalau dia degil2 kat U, tolong tarik telinga dia..hehehe...

1 comment:

  1. eryn x sempat kot buke ngam apiz..
    huhuhu
    waaaaaaaaaaaaaaa ;(

    ReplyDelete