Saturday, 18 September 2010

aidilfitri 2010..nak jugak buat entri raye.taknak KALAHHH ko..

pagi raya : tema biru=cool!! SERONOK!!! dapat kumpul ramai2. pegi kubur arwah ayah n abang di pagi raya. bersalam-salam-maaf-maafan..memang masa yang ditunggutunggu.. lepas salamsalam, sesi bergambar la..ape lagi..sila teliti gambar di atas. siapakah paling menggedikkan diri??haha.rasa malu pada diri sendiri tengok gambar ni..ngeee

salam aidifitri..maaf zahir batin.. macam mana raya korang??ecehh dah seminggu raya baru nak tanya. giler lama tak update blog. org yg bukak blog pun boring je tgk cite bukak pose tu ha..org lain dah tulis 10entri raya dah pun..saya???

berodben punye la lambat lembap macam siput vavi!!! setiap 2minit disconnect. tak ke hilang sabar cenggitu.. makanya, baik la terus ofline dan pegi dapur ambik pinggan, ambik rendang, ambik ketupat, ambik biskot raye, ambik kerepek ubi pedas.. haaa hambek ko.. berodben punye pasal, tak pasalpasal terpaksa makan banyak..alasan!!!


dengan emak cayang n Arryssa..

malas nak tulis caption

malas jugak!!

3 gadis single dalam family kami. single but not available mungkin...ngeee..

tadi punye la semangat nak hapdet belog. tapi bila dah bukak, kesudahnye letak 2 3 keping gambar, tulis caption pun malas. last2 terus tekan publish. kan dah jadi 1 entri. semuanya salah berodben. menyepoilkan mood nak hapdet..

k la.nak sambung mkn lemang..haha. memang giler gemuk la ko pas raye. dah seminggu raya pun dok kekah lemang lagi..

No comments:

Post a Comment