Thursday, 12 August 2010

iCiTy version 1..siap ade version bagaiii...gempak sangat ke??

sabtu lepas, saya ke iCity.. dah banyak kali nampak picture member2 pegi icity. so, agak jeles la kn..mane blh jadi. so, terus cari inisiatif dengan memujuk rayu akak saye supaye die pun teruja nak pegi. 1st tme pegi kn.memang harus la jakon giler.teheee...

nampak tak muke teruja kat sini?? saya dan kaktus itu sama-sama bulat. maka, harus la ambik gambar separuh supaya kaktus menjadi hemisfera dan saya menjadi separuh bulat. baru la adil..=D

gambar gedik harus ditempek dekat blog sendiri. kalau tak letak gamabr ni, orang akan tertanye-tanye pulak mane gambar tuan blog..haha perasan nak mamp!!!

bola-bola api..yang sedulunya kecil..dah semakin besar..lalalalala...baru ade gaye pegang bola tu sambil nyanyi2 riang...

wahhh aksi seperti pemandu pelancong x?ke pengacara rancangan bersiar-siar bersama dottie..eh silap..bersama hana. gambar sendiri pun dah tersilap panggil dottie..

giler banyak picture nak upload tapi tenet sangat la lembap. so, cukup2 la untuk tatapan semua.nantikan kemuculan version 2..eceehh ayat gempak je lebih. macam la ada orang nak nanti2 kan..

1 comment: