Thursday, 18 August 2011

RINDU (^_^)

Owwwhh kangen sama budak ticik ni... tengok dia senyum camni rasa nak tampo je..hihi... umur baru setahun tapi aksi macam dah 10 tahun..ko hala la kamera kat muka dia.camni la rupa dia.kemahin lagi senyum sampai telinga

ni gambar di hari jadian beliau..eh takde pulak cerita pasal celebration ni kan.next entry la yer(walaupun bday 3bulan yg lepas.br nak buat entri boleyy??)uhh muka sangat bday girl sangat la kerek..kalau jadi princess memang kena buat muka belagak yer.. tengok dayang 2 orang tu..kan senyummmm je.dah kalah senyum badut kat sebelah..haha

ooo kalau dapat naik menda alah ni, senyum meleret la pulak yer.. eh tapi budak ticik ni memang suka senyum tak kira sape2..bangla guard jusco pun dia boleh main senyum2 lambai2.


buat perkara pelik adalah kegemaran beliau.. ish bahaya nih kalau aksi ni di bawa sampai ke besar.. konfem kena tibai ngan mummy n daddy


wow wow ni gambar paling seksi ni..kejadian berlaku di sunway lagoon.. eh sunway lagoon memang ramai pelancong dari rakyat kita eh??masa aku pergi aritu, pusing kiri pelancong,pusing kanan pelancong. memang boleh kira ngan jari je orang kita..kalau pelancong tu, nak kira dengan kalkulator pun susah..dah macam aku pulak pergi negara diorang.. tetiba feel macam dok obersea pulak..nasib tak pakai bikini seperti subjek di atas..huhu


eh ni ape kena mengena lak dengan si budak ticik nih??ok itu nama beliau..Arryssa..nama penuh Arryssa Nyfeilea Mohan..ok berbelit lidah~~

No comments:

Post a Comment