Saturday, 6 August 2011

tahniah la kepada KFCM yaww

woww sangat comel kan kfcm pegang tangan adik die time jalan-jalan macam ni..nampak seperti abang yang begitu penyanyang. bertuahnya badan jadi Dahlia Teck ni coz dapat abang macam ni.memang konfem selamat la~~tangan kedada mata keatas~~

tahniah la kepada anda berdua~~auummmm~~

seriously sblm ni aku x minat pun dengan elia jejariruncing tu, tp ble jd cmni, kesian giler hokey...sabaaarrr je la..

adakah ini teknik photoshop???photoshop cs berapa agaknya yer?

ok bai..bulan puasa tak boleh cakap banyak.nanti tekak kering plus kurang pahala puasa..

2 comments:

  1. hahahahahaa...xleh blah bca ayat hana..sungguh penyayang kan beliau..ahahahaah

    ReplyDelete
  2. tu la pasal.susah kott nak jumpe abg pgang tgn adik ppuan cmtu kalau g jln..ye x?

    ReplyDelete