Wednesday, 10 March 2010

INAS BIJAK PANDAI

inas, tolong sayang mak sedare anda ini lebih2 okeyy sebabnya entri ni di buat khas untuk kamu.wlaupun kamu x bace skrg, mungkin 10thn lg atau bila kamu dah bijak IT untuk buka blog ye

intan syafinas sangat banyak mulot dan sangat bijak mengambil hati(m'bodek) orang di sekeliling..kalau mak sedare beliau yg penyanyang lg baik hati ni m'beri apa saje barang, inas akan berterima kasih dan memuji sebanyak 10kali b'turut2 smpai telinga b'nanah mungkin..haha..

inas juge sangat suke meniru p'cakapan orang di sekeliling.tok die selalu ketar lutut kalau lambat mkn..die ni plak, kalau bagi mkn lambat je kt dia, die dgn konfidennye ckp "cepat laaa..inas dh lapa..GEGAR dh ni.."sangat poyo.orang ketar, dia bantai gegar lak..

inas sangat suka makan yg masin2.kalau lauk ikan masin memang konfem la suka.kalau sape2 masak kt dapur, die mesti lari2 kt dapur mintak garam.ade skali tu, mama die marah dan bagi bekas garam yang besar tu kat dia.dengan niat nak perli dia..sekali dengan muke slamber die blh ckp 'terima kasih mama'...orang tengah marah pun nak gelak tau tak inas???

inas sangat suke b'fotogedik.siap pinjam henpon mak sedare or mama die untuk ambik gambar sendiri..mewarisi sifat mak sedare die bukan???ade sekali tu, saye ambik gambar dan jadikn langsir as a background.dan die ikottt..smpai skrg, nk ambk gmbar sendiri, dan2 lari2 g dekat langsir..ape kes tiru aku???ahaks..lihat saje aksi beliau di bawah.
tangan x tahan..lentik gle mcm mat sutun.
santa klaus kt blkg tu b'joget2.sbb tu die suke sgt.ucu ko ni jugakkk yg kene ambk gmbar ko..
yang ni x tau la aksi ape.otromen sedang mengeluarkan power utk bunuh raksasa mungkin..
ni yg plg harus di letak..mak sedare beliau kelihatan sangat penyanyang ketika ini.kn?kn?tp abaikn lengan yg gemuk itu..huhu
sekarang inas dah sekolah kat tadika paduan(perpaduan sebenarnye.inas je pgil tadika paduan).mama die anta tiap2 pagi.tp mama die x blh anta sampai kt kelas.kene salam dalam kereta je.inas malu la konon.bajet dh besar.malu org nampak mama anta die g skolah..blah r inas..patotnye ko jln kaki je dr rumah.pdn muke.=p



No comments:

Post a Comment