Monday, 29 March 2010

KISAH TRAGIS DI HAR! JAD!

hari rabu, 24 mac saye balik kg.smlm baru balik johor. sebab tu blog tidak dihapdate.

back to da topic, 24hb tu, saye keluar rumah pukul 10.30.tgu bas LAMBAT. sepatotnye 1.30 dah smpai segamat.next bas yang kene naik untuk balik rumah pukul 2..so, ngam2 la kn..


tapiii...nasib sangat malang. saye sampai segamat 2.1o minit.. bas dah jalan.depan mata lak tu.tak sempat nak tahan. tak sempat nak buat iklan mentos..huwaaaa.... salah saya ke sebab keluar rumah pukul 10.30. kenapa tak keluar pukul 10??(x kire!xnk ngaku salah.salah bas gak yang lambat..grrrr. ape punye orang taknak mengaku salah diri sendiri)

so, dengan terpaksa saye kene tunggu bas pukul 6..kene tunggu bas dari pukul 2.10 sampai pukul 6!!!memang sangat tragis okeyy!! kalau dah bosan menunggu, memang akan berlaku la aktiviti2 tak berfaedah.(jgn fikir bukan2)..lihat saje la gambar2 yang ada.cakap banyak pun tak gune.takde orang nak bace pun.=)



berbekalkan laptop dan henfon, ini la hasilnya..tadaaaa....
v
v
v
v
v
*****sesi meng'kurus'kan muke yang tak kurus*****

*****sesi meng'ayu'kan diri yang tak ayu*****

*****sesi meng'peace'kan diri yang tak peace menunggu bas.grrr*****


p/s: gambar yang diupload hanya 3per37.. lg 34 hanya berada di stor gambar je. aktiviti di lakukan di surau. kt surau tu hanya ada notis dilarang makan, minum dan tido je. takde pulak larangan meng'snap' gambar dan melepak..so, tak salah kn?kn?..
eee..ayat sgt jahat



No comments:

Post a Comment