Tuesday, 18 May 2010

berkursus untuk si isteri2..

tetibe tajuk entri untuk isteri2.. padahal tak kawen lagi.. huhu..
ni pun gambar2 yang dah basi.hari ni baru nak bukak cerita. untuk keterangan lanjut, mari bersama saya meninjau aktiviti kursus..ecehhh..ayat skema cap kapak..

2 mei lepas, saya dah attend satu kursus. bukan kursus menambat hati suami ke hape ehh..jgn salah paham.. masa ni memang tengah super duper bz dengan psm. bayangkan la, tido pukul 5pagi.then, bangun pukul 6pg sebab nak attend kursus ni..semate2..

nama kursus : kursus mengisi waktu lapang si isteri2 askar(ni tipu je sebab saya tak tahu pun ape nama betul kursus ni. bantai pegi je..ngeeee)
tempat : institut pertanian air hitam
tarikh : 2mei2010
aktiviti : kelas buat frozen samosa and kelas pastri

ni half of peserta kursus. ni semua ahli2 BAKAT(wife2 askar) tau.. saye tetibe tersesat masuk dalam group ni..nak tau kenapa??mungkin bakal jadi wife askar kot..tettttttt...ade pulak yang berkecik hati baca statement ni kang.. mase ni diorang dok mencuba buat samosa..semangat belaja coz balik umah nanti nak buat untuk laki masing2.. saya mahu buat untuk sape??ermmm..thinking...
ni chef yang mengajar buat pastri.. perempuan2 semua ni belaja dengan lelaki okeyyy..agak segan disitu. tapi uncle ni sangat kelaka dan sangat bijak buat kek n pastri..kalau nak tengok kek n pastri yang die buat, boleh klik sini.

ni hasil yang sempat buat. tak sempat buat banyak coz masa sangat la suntuk. dapat ambik gambar sblm je.gambar selepas yilekkk..

kat sini jugak ade buat sos. tapi kitorang sempat tengok yang dah siap je. tak tunjuk pun cara2 buat. ktorang sebenarnye lebih pada lawatan je coz ambik mase dari kul 9pg sampai 12tghari. mane nak kejar semua. terpaksa rush sbb hari jumaat..
kaya macam kat bawah ni pun ade. memang banyak la produk yang institut pertanian ni hasilkan. nak tahu lebih lanjut, ape kate anda, anda dan anda pegi try sendiri. kan tu lebih baik..hahaha sebenarnye dah malas nak mengomel lebih2

daaaaaaaaaaaaaaaa.......................

No comments:

Post a Comment