Tuesday, 18 May 2010

picture hari ibu yang sudah basi

udah la sambot hari ibu lambat 3hari. then, cerita kat blog lambat 10hari. ape kes.. busy kalah PM..

masa hari ibu tu, dah call mak bagitau tak dapat balik. dengan alasan nak setelkan present PSM. tu bukan alasan rekaan tau. tu kenyataan. tetiba teringat tengok cerekarama cite anak-anak yang derhaka. selalu bagi alasan kat mak bapak diorang tak boleh balik kg sebab sangat busy dengan kerja. wohooo tapi saya tidak begitu okeyy..

present petang selasa. so, pagi rabu terus gerak balik kg coz nak blik kg petang selasa tu jugak, memg takde bas. so, hari ibu disambot 3hari lewat.boley la kn...meh layan gambar mehh....
kad untuk emak terchenta.. buatan tangan sendiri okeyyy.. next mother's day, boleh la sape2 nak buat tempahan..ngeeee
bukak dalam kad, tarraaaa....kata-kata cinta untuk emak tersayang.. =)

emak yang disambot dan anak yang menyambot.. ayat apekah?? anak nampak lg over disitu.. ngeee

kek untuk si ibu.. blackforest.. yummy2..

gambar harus capture bila ade kek.. bajet ambik gambar dengan kek supaya nampak indah berseri seperti kek. tapi hasilnya hanya nampak bulat seperti kek.indah berseri yillllekkkk...

bila ade lagi 2 orang hantu tu masuk, gambar terus jd blur.. anda sepatotnye paham bila henpon saya taknak ambik gambar anda..ahaks...

No comments:

Post a Comment