Wednesday, 7 November 2012

wedding review 1 : make up nikah

punya la lame nak buat review wedding.2 bulan dah kawin br hegeh-hegeh..bajet nak tunggu gambar cun2 dari OP tapi apakan daya.smpai hari ni pun xde bau2 lagi album kawin..maka, ngadap je la gambar dari kamera sendiri..
Makeup Nikah : oleh Deqwan Renjis boutique..recommend!!!
sangat suka dengan make up diri sendiri..ramai puji cakap cantik(ehhh mane ade orang tak puji pengantin.depan2 semua harus cakap cantik.kannnnn)..makeupnya simple je..takde la tepung gomak sangat.sweeet je.kate utk nikah kan.harus la sweeet.heeee.yang paling PENTING pak andam adalah berjaya menutup cela muka saya.(muka saya banyak parut jerawat kat pipi.ade hitam2..sangat dislike!)nasib baik dapat tutup..SELAMAT...
ni gambar kamera sendiri..maka, kualiti tak seindah OP..MAAF...
p/s : 2nd review : make up sanding

2 comments:

  1. Salam.. :)
    tema nikah awk wrna ape sbnrnye? Coklat ke grey?? :*

    ReplyDelete
  2. salam cik mashi..tema coklat la yang..coklat milo namanya tu yang nampak lain sikit

    ReplyDelete