Friday, 13 January 2012

IDEA : centerpiece

mood berangan je nih..majlis aku nanti takde la kot centerpiece2 bagai..buat kat dewan ok la nak ade centerpiece..kalau buat kat umah macam tak kena pulak.. tapi kalau mood berangan aku dah sampai tak boleh tido sebab pikir hal centerpiece ni, akan di usahakan jugak la..biaq pi la orang kampung buat muke pelik sat lagi..haha


besnye kalau dapat buat majlis tepi pantai..wohooo berangan tak tahannnn..bajet artis je nak sanding tepi pantai.. centerpiece ni memang sesuai la kalau tema pantai2 ni kan..

ini pun suweeetttt..sumpah aku giler tengok balang kaca..balang kaca hantaran haritu ade lagi 9biji kat rumah incik mat kool..kalau teringin2 nak buat centerpiece ni kang, boleh la buat muka tak malu mintak semula kat FMIL..euww

orkid pun besss..aku pernah tengok kek kahwin yang simple color putih je.then, hias dengan orkid hijau..pergghhhh menjadi idaman wa cakap sama lu..eh takde la tengok depan mata..kat google je pun..haha konfiden je cerita kat orang..

ini lagi la comell..tapi aku takut makcik-makcik kang tak tahu ikan ni untuk ape letak atas meja tu, ade jugak yang ambik cicah sambal belacan..tak pasal-pasal aku dipersalahkan nanti..ok yang ni tersingkir awal-awal

ini lebih kurang je dengan yang first tadi.motif letak jugak gambar ni??SENGAJA TANPA NIAT..

bye

1 comment:

  1. agak costing jgk 2 nk gne balang kace sbg centerpiece...tp mmg cantik ;)

    ReplyDelete