Thursday, 12 January 2012

Wedding myBFF

sangat lambat mengupdate pasal wedding ni. majlis berlangsung new year yang lepas..1.1.2012.. tapi..tapi..aku tak dapat nak gebang kat belog sebab hati aku sangat agar2 hokey..yang kawen ni bff aku dari sekolah dulu. so, bila cerita pasal kawin die, aku macam sebak-sebak gedik gitu..eh ade ke sebak-sebak gedik..menci tau..ni sebak betul.bukan main2 tahu..

even masa dia mesej aku dia nak tunang pun, aku dan2 sebak..pehal ntah..inikan pulak nak kawen. time dia nikah, bukan dia yang nangis..aku yg hover okeyy.dah kalau ezani menang masterchef pun aku macam nak nangis,inikan pulak member aku kawen weiii.fineeeeeeeee aku memang jiwa sensentap macam ni.tak boleh nak ubah dah..orang kata kalau jiwa sensentap ni, seorang penyanyang kan.haha..orang tak kate pun.aku saje reka-reka je sebenarnye..

dah2 takleh cite panjang2..kang jadi drama airmata lagi sekali..ape-ape pun, tahniah untuk my bff ASMIDA OMAR dan pasangan AFIZI ZOLKIFLI..semoga korang sentiasa bahagia dan hubungan korng kekal ke akhir hayat dan bagi aku anak sedara yang comel macam korang jugak k..

jom layan gambar la..bak kate YUNA, "di setiap gambar ada lagu"..so, sambil tengok gambar tu, sambil cipta lagu sendiri..ehh perlu ke??

ini bukan pengantin..bagi up tuan blog dulu..semua hantaran dari tangan tuan blog..jambangan coklat tersebut pun saya buat..promot diri sendiri lebih-lebih pulak kan..

mane boleh up gambar sorang2 je. incik tunang aka incik mat kool pun kene ade la kann..menyampah tengok??silakannn...haha

ni satu2 nya gambar dari OP Carlbella Photo..OP yang sama dengan majlis i nanti insyaAllah.dah bayar deposit dah pun.euuwww..

malam sebelum nikah, haruslah tunjuk cincin tunang masing2..**ngade**


ondeway ke outdoor photoshoot

sanding..tema hitam kuning..sangat cantikkkk..

nikah kat masjid..pun sangat cantikkk


Selamat Pengantin Baru my BFF..kamu memang gojes hokeyy..

fizi dah ambik kawan aku..sob sob..sila jaga kawan aku baik-baik tau..plis2 kamu jangan nakal..erkkk


up gambar tuan blog lagi sekali..giler glamour kan..haha

2 comments:

  1. Die pakai gown? Cool gila. Hehehe. Cantik sgt!

    ReplyDelete
  2. yup..gown untuk outdoor..memang cantik.color gown tu lain dr lain..cantik kan

    ReplyDelete