Wednesday, 4 January 2012

Pelamin Bunga Besar


Sekarang memang tengah in pelamin bunga besar2 ni..dari jauh nampak bunga je lebih..saya sangat suker!!! tadi saje la gedik2 tanye kat Eezi Bridal Centre ni. nak tahu harga bunga ni..harganya boleh tahan mencabar...kalau setakat guna 5 6 kuntum ok lagi..tapi kalau nak penuh satu pelamin, memang fikir banyak kali la kan..takut makan bunga tu je lepas kawin nanti sebab bajet beli beras dah habis beli bunga..haha..

Kalau tengok macam ni, tak jatuh cinta sangat kot..cer dah letak kat pelamin.Sangat cantik okey..



ada 3 jenis bunga ni..Harga ikut saiz..ni harga yang eezi bridal tu bagi. tak tau la kalau boleh nego lagi ke tak.

PRICE : 8":RM20, 12":RM29, 16":RM39, 20":RM49..
ok sila kira bajet sekarang!!

sumpah nak pengsan tengok gambar ni.. hover kan..sila jangan pengsan dulu..kalau tak dapat pelamin macamni nanti baru pengsan..ehh..
gambar dicilok dari google. pelamin Marion Rose Caunter dengan SM Nasaruddin.. dah aku ni sape nak pelamin sama dengan mereka??berangan tu perlu~~eeuuuwwww

ni pun gojes ya amat.. tema sama pulak dengan tunang haritu.ngehee
~cilok gambar dari group bride to be 2012~saje taknak link.dah jadi secret group kan kat fb

Plan A-->Cari butik pengantin yang boleh buat pelamin ada bunga besar ni..
Plan B-->Cari sponsor yang nak sponsor bunga2 ni.boleh DIY je pelamin.eh bajet je nak cari sponsor..berangan boleyyy

17 comments:

  1. cantik²!!!
    pelamin suria nti dh WP dh bagitau nk bg pelamin bunge besar² ni wlupun pakej biase² jer..
    heheheheh :D

    ReplyDelete
  2. @suria..wahh bes la kan..mesti howt la nanti kan..jeles2..

    @ema:insyaAllah after raya. 1sept..ko ble?jgn clash tarikh lak nti

    ReplyDelete
  3. cantik. tp susah nk dpt macam ni. plus mahal :(

    ReplyDelete
  4. aku taun depan la hana. insyaAllah. ikat lama sikit. hehe

    ReplyDelete
  5. sangat cantik..klau bole DIY lagi best kan..bole jimat skit =)

    ReplyDelete
  6. bunga ni boleh DIY pakai evafoam. tp nak buat ye... errr.. tak tahu~

    ReplyDelete
  7. camne nak join group b2b tu ye? kena ada blog ke? saya nak sangat2 join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lady caca : x semestinye ade blog..awk ade fb x?klu ade fb, bg link.nti hana add kn

      Delete
    2. putrihatiku13@yahoo.com

      Delete
  8. kat mne ye nk bli bunga besar tue?

    ReplyDelete
  9. salam semua,sesapa yg berminat nak sewa pelamin yang lebih kurang macam ni bole contact saya ye..irina_bridal@yahoo.com.
    saya sewa x mahal...affordable price je...;)

    ReplyDelete
  10. awak awak..saye tumpang curik gambar nk share kt my blog...benci tengok..jelesss~~

    ReplyDelete
  11. Assalam...bak tya le... cmna nak order bunga kat atas tu... sms saya 0135400669...tenqiu... ASAP

    ReplyDelete
  12. macam mna nk oder plezzzz wassup o col 0105240126 atau sms 0142134032

    ReplyDelete