Friday, 6 January 2012

projek DIY telah bermula

dah janji dengan diri sendiri (over kan berjanji dgn diri sendiri) nak start DIY ape2 saje berkaitan wedding bila masuk je 2012.. so, ni projek permulaan.ada 8bulan je nak setelkan semua benda.so, macam bunga telur ni memang dah boleh setel awal,kita dahulukan la yerk..dah siap nanti simpan je dalam kotak menunggu hari bahagia..euuwww malu tau sebut hari bahagia..gedikkss

projek ni baru je bermula 3januari.so, kerja memintal je la yang dah buat.sambung menyambung belum start lagi.. keje aku senang. potong reben je.dah potong, aku serah je kat pekerja.sebelum tu ajar cara nak buat camane. pukul 10pg sampai 6petang dok memintal je la dia reben2 tu semua.aku macam biasa..Online je la..haha.bagus kan..nasib baik ade pekerja.laju sikit kerja berjalan..



~~Semoga semua berjalan lancar seperti yang dirancang..AMIN..
~~Eh dari bunga telur pun mesti dah dapat agak tema kahwin ape kan..HIJAU COKLAT..baju nikah akan pakai coklat(tak coklat sangat la..color MILO katanyerr)..sanding insyaAllah emerald GREEN..Barang-barang berkaitan campur dua2 color..pun boleyyy la kan..itu pun kalau tak tukar plan..tunggu je la september nanti kan..
~~ke korang2 rasa combination color ni nampak burok??cer bagitau iklas..(^_^)

No comments:

Post a Comment