Monday, 29 November 2010

happy 24th birthday!!

to my incik mat kool kesayangan hamba, SELAMAT HARI JADI yang ke 42 eh eh silap..24 la..mude lagi hokeyyy..dengan ucapan (ececehh macam nak buat ucapan kat radio pulak gayenyerr) ::..

1-->> ucapan stended : semoga panjang umur, murah rezeki dan dilindungi olehNya

2-->> semoga cepat2 habis belaja, dapat keje bes2, dapat tolong mak ayah, dapat tolong awek jugak..eh perlu ke part awek tu???

3-->> apa u punye wishes tahun ni??jom kongsi..ngeee biizibodi pulak..

4-->> 24 tu macam dah tua jer. bile nak kawen dengan awek u haaa?? huahua..soalan perangkap nih..

5-->> i takde hadiah la tahun ni.siyess.. tak tahu nak beli ape.. cukup la sekadar kasih sayang yang i bagi.. x cukup lagi ke?? cube la belajar bersyukur ckit..huhu.. ayat kedekot punye oolangg!!!

nahh ambik la kek dua bijik nih.. gambar je laaaa..kek betol xyah la.. u bukan makan kek pun. bazir duit je beli. pastu i makan sorang. pastu i gomok sorang. tapi u x makan kek pun gomok gak..so, pedehal??hahahhaa.. hina giler dapat awek zalim cenggini..


apa2 pun, semoga 24 lebih baik dari 23.. sayang doakan abang sentiasa BAHAGIA. bukan bahagia dengan sayang jer tapi bahagia dengan semua yang ada di sekeliling abang.dengan segala NIKMAT TUHAN...insyaAllah..

No comments:

Post a Comment