Monday, 29 November 2010

khas untuk tatapan incik mat kool sahaja!! kalau nak baca jugak, jangan dok ngata2 lepas baca..ok???

picture di atas. dicopypaste dari facebook. 30november ialah hari jadian mat kool yang ke 24 dan juga hari ulangtahun kami yang ke 4.. i kan macam sweeettt jugak kannn. sebab tu i terima dia masa birthday die.. baru la cooll..ye tak?? wakaka.. sebenarnye nak jimat hadiah. kalau tarikh lain, maknenye kene beli 2 hadiah kan.kalau tarikh sama, 1 adiah cukup. kan tektik berkesan namenye tu.. tapi tahun ni langsung takde hadiah.. camane tu???

i dah nak start bunga2 dengan incik mat kool nih, kalau rasa nak kutok2 i lepas baca nih, baik belahh sekarang..
incik mat kool, i sangat berterima kasih dengan segala apa yang u bagi selama ni. u bagi kasih sayang yang amattt terbaekk dan u terima i seadanya kannn..

--->> walaupun kita dah 4 tahun berkapel,bergaduh,berkapel semula, bergaduh semula, tapi jauh dari sudut hati i, i tahu u sayang i kan?kan?THANKS A LOT

--->> walaupun dulu i gemuk2 manje je, tapi sekarang i gemuk melampau, u tetap sayang i kan?? THANKS A LOT.

--->> walaupun dulu mulot i macam baik sikit tapi sekarang kadang2 macam mulot longkang pun, u sayang i kan?? THANKS A LOT..

--->>walaupun dulu i comel sikit, sekarang i comel banyak, u tetap sayang i kannn.. THANKS A LOT..

--->> walaupun dulu i suka beri amukan drakula, sekarang i suka beri amukan ablasa, u tetap sayang i kann.. THANKS A LOT..


--->> walaupun u tak pernahpun sweet2 nak buat suprise kat i bagi cokelet ferrero rocher ke hape, tapi dapat bergambar dengan ferrero rocher gergasi tu pun jadi la.. LOVE U SO MUCH

--->> walaupun u suka buat muka terpaksa bila i ajak berchamwhoring sebegini, tapi u ikotkan jugak takot i muncong 14inci. LOVE U SO MUCH

--->> walaupun i kadang kadang terpaksa berkongsi kasih sayang u dengan mamat baju merah tu bila ada perlawanan bola sepak yang team CHELSEA u tu lawan, tapi takpe. i tau u lagi sayang i dari mamat baju merah tu..huahuaahuaa.. LOVE U SO MUCH

--->> walaupun u selalu banje i tengok wayang pastu i pakse2 u ambik gambar dengan tiket wayang bagi bukti yang i dah tengok cite tu, u macam redha jerr.. tak tau la kalau dalam hati u tak redha. tapi takpe... LOVE U SO MUCH

--->> walaupun i selalu buat kepsi ke mekdi ke macam rumah i sendiri, dok bersila bagai, u tetap tak malu bawak i pegi dating. LOVE U SO MUCH

--->> walaupun awek orang lain macam behave je dudok kat table sebelah makan kepsi siat kecik2 macam nak bagi baby makan tapi awek u yang ni dah macam jakon, u takde pun nak jeling2 i bagi amaran ke hape.. LOVE U SO MUCH

--->> walaupun i tak penah nak puji u lebih2, sebab i tak tahu nak puji u ape. kang i kate u ensem,kacak,bergaya,tampan kang, nampak sangat i tipu hipokrit lak..huahuahua..ampunnn pakkk.. tapi still SAYANG KAMOO!!

--->> walaupun u selalu ambik gambar tak pandang kamera, tapi i tak kesah sebab i tahu u bagi peluang kat i comel sorang2.. u tak comel takpe. yang penting gambar i..kahkahh.. sangat SAYANG KAMOO

--->> walaupun muka i jarang nampak flawless gebu segebu gebunye kecuali ade efect cahaya lampu mahal, tapi u tak pernah komplen pun. janji i masih ade kulit..sangat SAYANG KAMOO

--->> walaupun kaki i pendek even dah pakai heels 3inci, u macam tak kesah je. sebab u pun tak berapa nak tinggi.huhuhu... sangat SAYANG KAMOO!!

--->> walaupun u macam dah menguap2 baca entri ni sebab panjang sangat, tapi u gagahkan jugak sebab takot ade i kutok u kan.. ke sebab nak ambik hati?? ke sebab u sayang i??auuuwwwww...

k la sayang, watever u r,whoever u r, i'm still loving u!!! tapi awass!!walaupun dah 4 tahun kita chenta chentaan, jangan sesekali ada hati nak transform jadi yang lain dari faktor2 kat atas. jangan ngade2 nak transform jadi transformer..erkk???

pssttt-->weekend ni mahu deting..nanti i updet lagi dengan gambar2 yang lebih menanahkan mata anda, anda, dan anda.. kan dah kate awal2 jangan bace. sape suro bace jugak. nasib hangpa la kalau bernanah ke hapeerr..pedulik!!

2 comments:

  1. so loving....cepat kawen ye..nak makan nasi minyak ni :)

    ReplyDelete
  2. wahh..tahniah2 hana&ai..smoga kekal okeh..heppi besday gak kat budak gmoks tu..hehe..

    ReplyDelete