Friday, 12 November 2010

spesel untuk incik mat kool..



incik mat kool sangat buzy minggu ni. kesian kat kamu. maka saya tulis entri khas untuk kamu untuk kamu gembira tak tensen tensi. takde down down yer.. chaiyokk!!!

tadi tetibe mesej cakap dah down..haipp tak boleh mcm tu la. u can do it la sayang.. minggu ni incik mat kool exam 5hari berturut turut... 5 ke 4 ek??5 rasenye..incik mat kool yang exam tapi awek dia pulak yang blur pelupa lebih. ngeeee

saya sangat suka la ayat kamu dua tiga hari ni..

incik mat kool ~~watpe??
saya ~~tgh on9..dah abis stadi ke??
incik mat kool ~~tak lagi.saje nak mesej nak dapat SEMANGAT..huhu terharuuuuu..tacing tacing.... terus rasa nak tolong jawabkan exam incik mat kool..hihi


pesanan untuk incik mat kool : semoga anda sentiasa cool. ni sayang dah letak picture kelas kita duludulu.gambar riang gembira selepas habis diploma. gambar ni harap harap boleh bagi semangat kepada anda. setkan minda "kalau diploma dulu boleh habis dengan jayanya, kenapa degree tak boleh??" mesti boleh jugak kannn.. berusaha tu penting sayang..


walaupun tak dapat balik raya aidiladha ni, dudok la kt kl tu sorangsorang sambil nyanyi lagu dendang perantau. kalau rasa nak makan ketupat tapi tak boleh nak buat, pegi beli roti pastu cicah tuna. anggap la tengah makan ketupat dan rendang nyum nyum..haha.. ni nak bagi semangat ke nak bagi lg down nih?? sori sayangg.. saja je nak uji ketahanan anda.. anda kuatkan.. tak kesah pun setakat kene uji sebegini rupa.


nanti sayang akan uji ketahanan lebih kuat lagi di pagi raya sebab sayang nak buat video khas ketika menjamu selera juadah hari raya dan menyantap rendang lembu korban. harap harap anda lebih kuat untuk menghadapinya..huahua..

No comments:

Post a Comment