Tuesday, 22 November 2011

Basket Shop Petaling Street

Kalau ada yang minat lantern, meh aku bagi info sikit...waaahhh sejak bila pulak blog ni nak bagi info bagai.rasanya ramai je bride2be yang dah tau basket shop ni kat mana.aku saje nak gebang lebih.. bagi nampak berguna sikit la kannn..haha

pesanan :
~~kalau nak pegi kedai ni, tolong la pegi siang hari.jangan jadi macam aku.pegi malam buta.memang tak dapek la kann..pukul 5.30 dah tutup kedai.
~~kalau nak pegi better call dulu nak lantern color ape kan. kang jadi macam aku lagi.main redah jer. last2 stok warna yang aku nak tu takde. kan dah menyesal 2kali.bazir masa lak tu.sejak nak tunang ni, pandai lak aku tahu menghargai masa..ngeheee

ni no telefon basket shop 03-20784863.ingat!!waktu operasi 9.30am sampai 5.30pm.. hari ahad kedai tutup.

tapi kalau korang takde masa nak pegi siang hari, korang boleh call inform nak ambik malam.diorang akan pas barang tu kat kedai lagi 1. tapi aku tak sure kat mana. dekat-dekat situ jugak aku rasa. aku ada tanya haritu tapi dah lupe..huhu

eh lagi 1 info, diorang ade website sendiri kat SINI..tapi macam hidup segan mati tak mahu sikit la website dia. tak banyak info pun

ok dah cukup la tu..dah macam duta basket shop la pulak nih..ok bai

3 comments:

  1. klu basket shop tu ade buat anline kn best ;)

    ReplyDelete
  2. tgh nak mencari paper latern.... nak pegi sana tapi tak tau jalan

    ReplyDelete
  3. Kdy satu gi...
    Weaver shop kat jln sultan

    ReplyDelete