Wednesday, 16 November 2011

Tarikh tak betul

kenapa entah dengan blog ni..tarikh yang kat atas tu tak betul..aku dah godek2 tapi tak jumpa gak..ape masalah hee..tarikh tak betul.hari tak betul.masa pun tak betul...

aku post entri ni 16/11/2011 pukul 4.15 p.m..kang tengok la tarikh yang keluar tu bila..kesian kan budak IT tetiba jadi bangang IT seperti ni..masalah macam ni pun kena pung pang kat blog..haha..

abaikan je la tarikh tu kot..kang setiap kali post, aku tulis siap-siap hari,tarikh, waktu bagai kat bawah entri ni..nampak jakun tak kalau buat macam tu?hahaha

No comments:

Post a Comment