Saturday, 26 November 2011

Doodle


1st try untuk buat doodle.aku tahu hodoh giler kot aku buat. tapi sangat suka sebab hasil tangan sendiri. aku buat guna adobe ilustrator.sebelum ni takde experience pun guna ilustrator tapi sebab dah biasa guna photoshop, so sedikit sebanyak ada la membantu coz dua2 pun tak banyak beza tools yang ada. ni la hasilnya after meng'explore ' adobe ilustrator..


sila jangan gelak kat doodle ini. kesian mereka.sila gelak kat tuan dia sahaja.ok fine..


No comments:

Post a Comment