Tuesday, 22 November 2011

Misi Mencari Paper Lantern

Banyak betul halangan mencari lantern ni. sekarang kan memang dah trend orang tunang ke kahwin ke, semua nak ada lantern ni sebab paper lantern ni sangat sweet okeh.. disebabkan memang dah set dalam hati, walau apa pun terjadi nak jugak ada lantern ni untuk pelamin tunang nanti, memang gigih la mencari.

misi mencari lantern wajib ditemani incik mat kool. sebelum ni ada la survey online tapi harga macam mahal la pulak kan.. so, rajin-rajin blogwalking blog b2b. so, dapat la info kat mana ada kedai lantern ni.

2minggu lepas, paksa incik mat kool pegi serang basket shop kat petaling street. kitorang gerak after incik mat kool abis kerja. sampai-sampai kedai tu, dah TUTUP..kecewa giler. esok pagi2 dah pegi semula. semangat kann..tapi tapi tapiii...KECEWA lagi sekali sebab warna yang aku nak dah takde stok.takde langsung okey. katanya minggu ni baru sampai.

next misi hari sabtu lepas. masa suntuk dah ni. kalau tak dapat jugak, memang redha je la. tapi nasib baik ada rezeki. dapat la jugak paper lantern yang diidamkan..hehe..~TARIKNAFASLEGA~

next misi untuk buat pelamin yang simple pastu campak je lantern ni kat sebelah.ngehee..

pelamin DIY yang ada paper lantern nanti kasi upload after majlis hokey..harap-harap dapat la hasil yang memuaskan hati..

meh kita layan pict by incik google..

suweetttt kannnn...


nak direction kedai basket shop?nanti kita stori lain entri ok. aku bagi no fon siap-siap. malas nak bagi sekarang. malas nak bangun ambik name card dalam purse.berat bontot.opsss...

1 comment:

  1. hye...bleh beli paper lantern di http://www.facebook.com/pages/Paper-Lantern-Polkadot/247359051979915?ref=tn_tnmn..tq

    ReplyDelete