Sunday, 13 November 2011

E-day checklist

tinggal 2minggu 6hari je lagi..wohhooo aku ingat 2bulan lagi..rupanyaaa...sangat la pantas masa ni berjalan..fuhh penat nak kejar.mengah camni..

Tunang Checklist

1. Tarikh - [√]~InsyaAllah 3/12/11~

2. Warna Tema - [√]~Biru Purple~

3. Baju - [√]~Beli ReadyMade

4. Tudung - [√]

5. Veil - IN PROGRESS(DIY)

6.Kasut - Still Thinking perlu ke tak

7. Hantaran - IN PROGRESS(DIY)
*Untuk Lelaki
1~Sirih Junjung~considered done
2~Kemeja [√]
3~Purse [√]
4~Kain Pasang [√]
5~Macaroon~considered done
6~Kain Pelekat + sejadah [√]
7~Al-Quran [√]
8~Buah~considered done
9~Coklat [√]

*Untuk Perempuan
1~Sirih junjung~considered done
2~Cincin Risik+Tunang [√]
3~Kain Pasang [√]
4~Jam Tangan [√]
5~Telekung [√]
6~Buah~considered done
7~Coklat [√]

4. Doorgift
*Choc Cupcake~buat 2hari sebelum majlis
*Accesories box(letak coklat kat dalam)~considered done
*Sticker(tambal kat box) - dah design tapi belum print
*Calendar - IN PROGRESS

5. Pelamin - IN PROGRESS(DIY)

6. Bunga Tangan - IN PROGRESS(DIY)

7. Make up - DONE

ni list yang terlintas kat fikiran je..wohoo banyak lagi in progress. kebanyakan yang DIY pulak tu.ni la masalah perempuan susah nak puas hati nih..semuanya nak DIY.lepas tu kalot tak tentu arah bila majlis tinggal 2minggu lebih je lagi.ada tak sape-sape sudi bagi pinjam tangan dan kaki.boleh la bergotong royong mengurangkan beban..plissss

3 comments:

  1. hana, congretss! cepat2 la done kan sumer tu, tak lama dah. hehe

    ReplyDelete
  2. thanks ema..tu la.tak lame dah.tu yang kalot skrg ni..nak demam rase.huhu

    ReplyDelete