Thursday, 3 November 2011

eps1 - pre-konvokesyen

sangat hover kan remaja zaman sekarang. nak pre-pre bagai~~ayat ni ditujukan pada diri aku sendiri,jangan nak sentaphatimaknak pulak yer..

konvo aku jatuh hari isnin. petang pulak tu.budak IT memang selalu dapat last session kan..nak merajuk aku ngan uthm nih..dah la degree it je xde kepujian.takpaham aku kenapa..ok tu xpe lg. tak berapa nak penting. yang penting lagi sebab incik mat kool tak dapat cuti pada hari kejadian.dah takkan xde gambar dengan incik mat kool nak tunjuk kat anak cucu nanti kaann..auuwwwww


dah kesudahnya aku pun terhover semangat nak ambik pre-konvo.nasib gak ambik pre-konvo ni.sebab petang isnin cuaca sangat la tidak mengizinkan nak ambik gambar kat luar.. kesian lagi sekali kat kitorang yang dapat konvo last session ni..


mengade kan budak 2 orang kat atas ni..ni tak cukup mengade lagi. kat bawah banyak lagi nak tayang ni..haha

gedik giler bersimpuh atas rumput bagai. orang lalu lalang mesti pandang2 sambil kutok2 dalam hati..fedulik~~






after pre-konvo, kitorang terus gerak ke jb.cari barang sikit..alhamdulillah barang hantaran dah 80% setel. dah tinggal 3minggu lebih je lagi..aku dah start cuak tengok cecklist. ada yang aku tak decide pun lagi.kalau dapat kawin dato' kan bes. tunang pun dah boleh hire wedding planer..haha tak reti bersyukur kan manusia nih..main-main je la..dh ada orang nak kat aku pun kira bersyukur sangaatttt dah tau..thanks incik mat kool~ayat pujok balik ;)

next entry aku kasi up pic konvo di hari kejadian pulak ok..tatap la korang muka aku yang nampak skema dari biasa sebab dah lama giler tak pakai tudung bawal..aku tengok muka sendiri pun rasa nak gelak harharhar..eh gitu punye gelak pun ada ke?

ok bai..

No comments:

Post a Comment