Saturday, 12 November 2011

eps2 - Konvokesyen UTHM

minggu paling bizi. nak pungpang pasal konvo kat blog sendiri pun fikir banyak kali. asal nak bkak blog je, dan2 ingat banyak keje nak buat. terus tutup blog. tapi bukak fb blh pulak.last2 tak buat gak kerja. akupuntakpahamkenapa..

minggu lepas bizi buat persiapan raya. ala kadar je raya haji ni. sempat la buat kuih 2jenis.kerepek2 dah borong kat parit raja time konvo haritu. after raya haji, isnin dah ikot kakak aku balik s.alam. nak setel beli barang untuk e-day nanti. hari selasa berkampung kat nilai pagi smpai ke malam. pagi rabu balik keratong. petang rabu balik s.alam semula.kamis petang cari barang kat s.alam.kamis malam n pagi jumaat pusing 1 kl pulak cari barang.petang jumaat balik keratong..fuhh memang bizi tahap artis popular dah aku ni haa..

tapi dalam bizi2 pun, kena la jugak kasi upload gambar konvo ni untuk tatapan di hari tua nanti..ngehhee

thanks pada yang sudi menyumbang bunga2 di atas.
purple bouquet from my sis.
red bouquet + katak hijau comel bangat from incik mat kool.
sunflower from my sweetheart ~ofkos my mother :).
kristal flower from kakhaizan, kakham, cikaida n cikeima.

roommate dari 1st sem smpai habis stadi. kawan paling baik yang aku pernah jumpa so far..sangat beruntung berkawan dengan beliau. kalau tak percaya sila pergi berkenalan..



bangga kan muka keluar dewan.siap kembang hidung..haha


pen"support" saya.

keluar dewan jumpa mak terus pelukciummuahmuah..owhhh bes tengok mak happy


pen"support" yang tak boleh masuk dewan berjaya snap pict ni.tepuk tangan pada diri sendiri..


redho je mak aku dapat anak bermulut itik ni..ehhh


ni muka sebelum masuk dewan. muka nampak suci sikit. belum keluar peluh2 jantan peluh betina lagi..

ni pen"support" sy jugak. dia memang cantik sebab dia bagi hadiah handbag guess sempena konvokesyen saya.~saje puji cantik dengan harapan dapat la lagi 1 handbag sempena pertunangan ke hape..haha kejam kan dapat adik mcmni. hanya memuji dengan niat..huhu


kenapa time konvo perlu pakai jubah sebegini rupa?tak bleh ke sediakan jubah bersaiz kebaya nyonya ke.kan lebih howttt gituu..~~meluat kan dengan perempuan ni.banyak songeh~~


adik senior + housemate --> kawan gelakhuhahuha --> classmate --> kawan jogingkattaman --> kawan kongsiceritacinta --> now dah jadi bff..windu sama kamu. serius..
ni tokey hotel penginapan kami..hehe x la.ni my sis yang dok kluang. Kluang-Parit Raja setengah jam je maka tempat penginapan adalah percuma.:)



rindu pulak dengan si tecik ni..arryssa ngan upin ipin adalah bff. start bangun tdo smpai nak tdo semula, wajib pasang upin ipin. kat tv, laptop, ipad, henfon..kitorang yang dipaksarela tengok sama ni,dah boleh hafal dah ape dialog upinipin. tengok gambar ke2 dari kanan. kalau suruh senyum, macam tu la dia buat.ala sweeettt..pang sekali baru tahu..hehe



menggedik je pose bajet ayu..auuwww..



lakonan semata-mata..bajet nak lalu red carpet, semua reporter dah tunggu. tu yang dapat gambar ni..haha..gediks hokeyyy..


my sweetheart with adik bongsu


kakak sulong



giler cermin.cermin kete pun boleyyy..asal nampak je..


candid kamera!!

ni pun candid..


ni candid tipu.hehe..


ni candid betul..

ehh perlu ke inform cenggitu. nampak sangat tak tau nak letak caption ape




pada hari kejadian, hujan turun dengan jayanya. memang tak dapekk nak ambik gambar outdoor. ambik gambar kat studio je la dapat pun..gambar studio smpai harini pun tak dapat lagi.tungguuu je la..


suke hadiah ni..comel kan katun bermata bolasepak tersebut.siap ada nama.orang-orang terpilih je boleh dapat tahu..ni dari akak-akak yang kenal masa praktikal SMC dulu.diorang memang bes. ade 2 perkara je tak bes masa praktikal dulu. 1~penyelia tak bes(Dr.N bukan nama sebenar) 2~mamat pakistan yang psiko.kalau nampak dia wajib terus jalan laju-laju..haha..kenangan...

p/s : lepas ni nak update checklist e-day.dah semakin cuak nih.mcm cepat pulak masa ni jalan..k bai

No comments:

Post a Comment