Saturday, 26 November 2011

Birthday + Anniversary

eh, dah tak lama nak 30november la..dalam kepala sekarang hanya ingat 3disember.takde plan pun untuk sambut birthday incik mat kool yang ke-25 dan juga anniversary kami yang ke 5.yeayy!!

sori la incik mat kool, takde preparation pun untuk celebrate sama2. sangat bizi nak setelkan hal tunang. kita postpone sampai 3disember boleh kan?? nanti i bagi hadiah kat u banyak-banyak okey.lagi banyak dari sebelum-sebelum ni..9dulang tau.ngehee..

harap semua yang dirancang berjalan lancar. tak sabar menjadi cik tunang kepada kamu.luv u so much laling~~ok tutup page aku sekarang kalau menyampah..euwww

2 comments:

  1. selamat bertunang..n hepi anniversary dear..already folo u..x saba nk tgok gamba tunang u..tema kita sama kn,hehe..

    ReplyDelete
  2. thanks laling..nanti kte share pict ok.hehe

    ReplyDelete