Tuesday, 6 December 2011

b2b Label

eh siapa belum join Bride to Be 2012 Group kat facebook? kepada b2b 2012, sila berbuat demikian..hehe..

disebabkan group ni aktif dan banyak pulak info dalam ni, so saya dengan rasa murah hati(ececehhh) nak bagi pada semua b2b 2012 label ni.. boleh la letak dekat belog masing-masing(sila tengok sidebar belog saya). baru la senang nak detect sedara mara b2b..tak gitu??

eh tapi ni bukan wajib tau. kalau sapa nak, ambik la.. kalau taknak pun takpe..

kalau dah ambik, andainya dapat kreditkan ke tuan blog pun lagi bagus..euuuwww...

terengganu
selangor
sarawak
sabah
perak
penang
pahang
n.9
melaka
k.lumpur
kelantan
kedah
johor

8 comments:

  1. i join grup b2b tp xde blog b2b .. tp ada personal blog, bleh amik jugak? huhu

    ReplyDelete
  2. nak jugak,kt b2b dr selangor..jgn lupe ye follow back saya balik.oowhh lupe kite amik yer..trima kaseh...
    http://sitinazirah1986.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sayang . saya ambik tau . letakkan kat side bar . and link awak yek blig .
    wiwit .... :-P

    ReplyDelete