Wednesday, 7 December 2011

Review Hantaran : From His side

Hantaran dari Incik Mat Kool tema hitam silver. permintaan dari Incik Mat Kool sendiri. tak tahu la beliau dapat inspirasi dari mana.. layan kan je la..

1) JAM TANGAN
2) COKLAT (dah beli 2bulan sebelum sebab my sis pegi langkawi dan order kat dia je..pun boleyyyy)
3)Cincin risik dan tunang
4) Sirih junjung
5) Kain Pasang untuk Nikah
dah beli kain ni kat indon 3tahun lepas. haha awal giler.padahal masa tu takde niat nak kawin pun lagi.tapi sebab murah gila kot kat sana.banyak pilihan pulak tu.. walaupun takde niat nak kahwin, tetapppp beli baju kawin. dah nasib baik ada gak gunanya. biarlah orang kata kain ni dah tak uptodate ke hape. yang penting hadoo.. insyaAllah nikah akan pakai baju color milo..euwww

6) Telekung
telekung ni beli kat Nilai. kalau kat Nilai ni, memang kena mintak kurang kaw-kaw sebab harga yang dia letak memang UP habis la kan..telekung ni harga sebenar rm105 dan aku dapat separuh harga. mesti bai tu panas je dengan aku. nak beli telekung pun berkira nak mampus. nasib r Bai. sape suruh jual mahal sangat..haha

7) Buah - Buahan

macam pelik bila hantaran takde kek. mula-mula ikut checklist memang ada kek. tapi aku kan saje nak menghabiskan duit Incik Mat Kool.dan2 pulak mintak jam sebab jam lama dah mampus..wohooo sepatutnya 'pem'bagi yang tetapkan nak bagi apa. ini tak, 'pem'terima pulak yang mintak.sungguh tak malu kan..euuwww.. nak tambah kek, kang dah jadi 8item pulak.dah terlari adat la pulak kan.. eh kenapa kalau nak bagi hantaran kena bilangan ganjil.. ~~akupuntakpaham~~

No comments:

Post a Comment