Sunday, 25 December 2011

Misi Mencari Strawbery 17&18dec

Cameron Highland memang bess!! walaupun dah banyak kali pegi, tapi langsung tak jemu. tapi, trip kali ni lain ckit coz pergi dengan member2 1 sekolah dulu. kami dah kawan sejak umur 13tahun(form1). Now dah 25tahun but still keep in touch. owhh sangat2 rindu korang..

kitorang plan nak pegi cameron ni tak lame. seminggu sebelum pegi baru plan n terus ON je semua. salah sorang dari kami dah nak kawin 1januari ni. so, ni lebih kurang bachelorette gathering la ni..ngehee.. eh tapi kami takde buat parti sosial tahu. juz jalan2 makan strawberry sambil lepak2 borak2..owhh heaven kannn....

berlima.. 3orang dah berDARAHMANIS(~bertunang~~)

nasib la siapa2 yang lalu sebelah kami di hari kejadian.dan2 panggil mintak tolong snap gambar..haha

kalau dah xde orang nak mintak tolong, ambik gambar sendiri pun boleyy la kan.



umur 25 tapi ambik gambar seperti kanak-kanak ribena pegi rombongan tadika ni ape kes ntah..auuwwww


mintak tolong orang lagi~~


snap sendiri lagi~~kesian~~



baju strawberi..eh ramai orang jeles bila gambar ni di upload kat fb..sila la jeles lagi kannn..;p


semua muka pucat. kitorang gerak 5pagi. malam sebelum tu tido pukul 2lebih.pukul 3lebih dah bangun.memang terbaik la muke pucat sorang2.tapi eksaited punya pasal kan.sangguppp.. konon nak pegi balik hari. tapi dah namanya manusia tak pernah puas. dah sampai atas, kalut2 cari hotel nak bermalam. dapat la bermalam 1 hari. tapi hotel cameron highland time cuti sekolah adalah sangat mahal kan. strawberi pun mahal time cuti sekolah.. mengada la diorang ni. mentang2 la kat bawah dah takde strawberry yang bes, maka terpaksa la beli yang kat cameron highland jugak kan..


p/s ~~ daling2 sekalian, next trip ke MABUL pulak tau.simpan duit dari sekarang..
p/s ~~ korang lepas kawen jangan terus senyap layan suami dan anak2 je.KAWAN jangan di lupa okey.. pesanan untuk diri sendiri jugak..ngeheee

No comments:

Post a Comment