Thursday, 8 December 2011

Review Doorgift Tunang


Untuk kawan2 dan rombongan belah Incik Mat Kool, aku bagi paper bag ni. yang kanan bawah sekali. color biru purple..ikot tema la kan..ngehee..

aku siapkan lebih kurang 50pcs. Rombongan Incik Mat Kool tak ramai pun. lebih kurang 20 orang je.


Untuk orang rewang pulak aku bagi yang ni. Tak ikot tema pun.ngeheee.. yang ni dalam 40pcs..

so, doorgift lebih kurang 90pcs.. aku buat tak banyak. nama pun tunang je kan. juz sediakan untuk kawan2,rombongan belah sana dan makcik-makcik rewang..tetamu lain yang datang aku bagi senyuman je..ehh.takde la..yang lain tu aku jamu makan je la..

Nak tahu apa dalam paper bag ni.jom kita ke segmen SELONGKAR~~~ehh boleh jadi next pengacara fuhhh~~

1) Gift Box ~~ Ada 2jenis.

white box + tq ribbon = ni ada 60pcs..eh sapa nak box ni, boleh beli kat GaleriPerkahwinan. beli box ni tanpa ribbon.ribbon tu aku tambah sendiri suka hati.

ni pulak aku sediakan 30pcs. pun boleh beli kat GALERIPERKAHWINAN

Isi kandungan dalam kedua-dua giftbox tu sama je. ada gula-gula 4 5 biji, jelly sebijik, coklat bar


2) Pen

aku tampal sticker ni kat pen. saje nak gedik-gedik..haha

3) Kalendar~~boleh tengok kat LINK ni.


4) Nasi Manis ~~ni ada orang panggil wajik, pulut manis..mana2 pun boleyyy.. ni sape nak order pun boleh. mak saya yang buat.~~eh pepandai je aku open order.mak aku tak cakap apa2 pun..



5) Chocolate cake ~~takde gambar~~ni aku buat sendiri 100biji. letak dalam bekas macam nasi manis tu jugak.

6) Biskut bantal
sekian sahaja segmen SELONGKAR pada hari ini. kita balik ke studio bersama AWAL ASHAARI..~~fuhhh~~~

sumpah annoying ppuan ni berlakon jadi wartawan kan..euuuwwww

5 comments:

  1. tu la..asal ada.yang penting ikhlas nak bagi orang.. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgok biskut bantal..dh lama x mkn,haha..

    ReplyDelete
  3. banyak sgt ni yunk..jijah bagi air kotak,gula2..cukup..hehe

    ReplyDelete