Monday, 5 December 2011

Review Hantaran Tunang : Kek

Untuk b2b yang masih mencari-cari tempat nak order cake, meh nak share dari mana datangnya kek hantaran masa tunang yang lepas..

actually kek ni disponsor oleh my sis.so, sila jangan tanya harga ok..kalau nak tahu harga, boleh contact tuan yang membuat kek.. my sis tempah kat kak Nini. Kalau siapa yang berminat, boleh la pegi ke facebook beliau. seriously dia sangat baik. kalau yang dok s.alam lagi bes kot coz akak ni kat s.alam.. tak sure pulak dia ambik order dari luar atau tak.. cepat-cepat pegi tempah dengan KAK NINI.

insaAllah akan berpuas hati

ni la kek di hari kejadian..ramai puji cantik..memang berbaloi la buat hantaran..

4 comments:

  1. cantik..sbb ada gamba u olls tu..

    ReplyDelete
  2. salam... faiz baru follow n link.... student UTHM kew?????

    http://mylifemytreasure-noorfaizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yup student uthm.faiz pun uthm ke?kos ape?

    ReplyDelete
  4. salam kak. sy minat plak tgk blog akak bekenaan dgn e-day. mcmne sy nk contact akak eh? tanx

    ReplyDelete