Monday, 26 December 2011

OP BOOKED!!

semalam sudah book official photographer untuk wedding nanti. sangat awal kan book OP walaupun majlis insyaAllah akan berlangsung 1/9/2012..

2 minggu lepas dah survey2 dan tanya harga dan harga yang pakej tu valid untuk tahun ni. tahun depan dah harga lain. so, ambik la kesempatan yang ada kan. terus book semalam. means dah jimat kat situ untuk bayar OP. dah nak kahwin ni, dalam kepala mesti ingat word JIMAT, JIMAT, JIMAT..gooddd~~~

pakej yang dah di booked (rm1200)
~unlimited shoot(cover nikah,sanding n outdoor)
~crystal album 10x12 (crystal album tu sama je dengan custom album cuma kulit album tu kaca + gambar dalam tu kilat(metalic)..part album ni yang aku suke. 1st time tengok terus jatuh cinta..euwww
~sekeping gambar 8r + frame
~DVD copy semua gambar




p/s~sape2 berminat boleh la usha2 kat fb beliau kat SINI. eh tapi kalau book online, dia dah bagi harga tahun depan 2012 punye. aku terus g butik. sebab tu still dapat harga tahun 2011.

No comments:

Post a Comment