Wednesday, 21 April 2010

BINATANG SESAT

semalam bangun pukul 6.30 a.m untuk jadi jam loceng for someone. elok je letak fon dekat telinga kanan untuk call, tetiba ada binatang ape ntah masuk dalam telinga kiri.

kebarangkalian paling tinggi mungkin nyamuk. ke lalat. ke binatang kecik2 yang terbang tu. yang pasti dia ada kepak ke sayap kot. sebab dia dok kibas2 sayap dia dalam telinga. ke rama-rama?? haha tipu..takkan la rama2. tapi sakit okeyyyy

saya korek2 tapi tak berhasil pun. makin kuat dia berterbangan dalam telinga adalah. pastu masukkan la air dalam telinga. bukan masukkan terus. pas masukkan tu keluarkan la air tu laju2..

ada la dalam 3kali buat macam tu. tapi macam tak berhasil jugak. so, malas nak layan. terus baring semula tarik selimut. mula2 tu ade la lg bunyi tp dalam 2 3minit tu, terus senyap.

maknanya binatang tu dah keluar ke atau dh mati dalam telinga ni ek?? konfius2.. kalau mayat dia ada lagi dalam telinga ni cmane ek? tapi so far takde sakit pun. harap2 tak jadi pape la. insyaAllah..

No comments:

Post a Comment