Tuesday, 6 April 2010

SESI TAYANG MENAYANG

saya sudah berjaya merembat printer baru di pc fair seperti yang digembargemburkn sebelum ni. selepas beli, sesi tayang menayang di blog akan terjadi.. haishhh buroknye perangai. anggap la saya bukan nak tayang.juz nak bagitau.. erkk??boleyyy??



ni printer yang dimaksudkan. elehhhh..printer murah pun lagi mau tayang ke makcik??? memang saje cari printer paling murah.hanya ada 1function je. harga pun rm125 jer. ni semua sebab nak print tesis. lepas print tesis dah tak guna kot. akan di let go kepada adik mungkin. kate kakak penyanyang.harus la berbuat demikian. kn?kn? ni pulak TERBELI kt pc fair yang sama. tak rancang pun nak beli.maksudnya TERBELI la kn? -PROTECTIVE HD. dah lame beli external hardisk tapi baru sekarang la nak protect bagai. 10 hengget je. hijau lagi..yg pink tu kotak die jer..maknanye saya telah menghabiskan rm135. tapi due2 barang ni berguna..tak dikira membazir kn?kn?

No comments:

Post a Comment