Thursday, 7 October 2010

CONTEST GAMBAR PERCUTIAN YANG MENARIK LAGI TERTARIK!

nak join kontest la wei.. 1st time nih.. contest dari blog KOJAH. dah lame berblog, baru ni nak join kontest. jakon tak?jakon tak?? meh la kite memeriahkan lagi kontest ni. kalau nak join, jangan segan-segan KLIK kat sini. sebelum tu bace la syarat2 dulu. dah tau syarat baru lebih afdal.. *winkk

1) must be my followers...DAH LAME JADI FOLOWER

2) 1 gambar percutian yang menarik lagi tertarik yang akan diterima...tak kisah la dengan sesiapa pun...janji sekeping gambar sahaja... RASE NAK LETAK BERKEPING-KEPING TAPI APAKAN DAYA. SYARAT TETAP SYARAT KAN..

3) tiada sebarang editing dilakukan ke atas gambar tersebut.. YES, GAMBAR ORI & FRESH DARI LADANG..HIHI

4) explain secara ringkas kenapa gambar itu yang anda suka kan... CITER KAT BAWAH LA. SILA RAJIN2 SKROLL YE.

5) letak kan gambar saya di sidebar masing-masing seperti di sidebar saya sebelah kanan ini...dan make sure sidebar itu di link kan kepada entry ini... BEREH BOSS!!

6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 november sebelum pukul 11.59 malam... LAMBAT LAGI DUE DATE. TAPI HARUS LA HANTAR ASIGMENT AWAL SUPAYA DAPAT MARKAH LEBIH..HAHAHA

7) hadiahnya??kebaya cantik meletops dari bandungggggggggg (belum jahit lagik) + fridge magnet bandung...kalau lelaki yang menang, anda boleh pilih sama ada nak kebaya atau t'shirt bandung... GILER HOTTT

8) tinggalkan penyertaan korang di entry ini...bagik link entry u ols tu yerk... OK!!

ok..ni gambar yang dipertaruhkan. eh ye ke dipertaruh??macam pelik pulak ayat nih..

gambar ni diambil pada jun tahun lepas time saya n family ikot trip ke MEDAN. saya sangat suka gambar ni sebab pemandangan sangat cantik wooo.. macam dalam lukisan yang korang cari kat google. siyes weii... memang sangat banyak gambar yang ambik kat sini sebab sangat cantikk(eh dah gitau tadi sangat cantik kan.perlu ke bagitau sampai 2 kali??). nasib baik la gune digital kalau guna kodak, memang 10 gulung pun tak cukup..

ok cukup. nak ringkas je kan. kang penat lak penganjur nak baca. kalau cik kojah tak larat nak baca yang lain takpe. lepas baca entri saya, terus bagi saya menang.. takyah baca banyak2 entri yang lain..haha.. giler jahat la hasut cik kojah. cik kojah jangan termakan hasutan saya tau. tapi kalau termakan pun ape salahnya..hahaha

2 comments:

  1. tq join contest...pape tunggu keputusan yeee

    ReplyDelete