Thursday, 28 October 2010

lawak ape mende ni haa???

semalam ntah hape pasal nak bukak akaun gmail. akaun ni tak aktif pun.juz untuk blog jer. memang tk penah pun bagi emel ni kat sapeSape. pastu macam terpingaPinga kejap dapat mesej kat bawah ni..


terpikirPikir pulak sape die SABARINA ni tetiba bank in duit RM225 kat akaun ni. sedara mara belah mana pulak.teruss ingt sedara mara tuh.kalau tak jangan harap..haha.. ke ada orang sekeliling saya yang nampak saya macam meskinHina sebab tu dia transfer.haha bodo tak pikir macam ni??

kebetulan lunch semalam memang nak pegi bank. so, alangAlang tu terus la cek balance.kan kat emel tu suroh cek balance kan. alangkah bahagianya ada orang bagi nafkah RM225 bulan ni. tu kalau ada la.KALAUUUU. yang realnya, memang takde pun. nak kata kecewa, tak sangat la. tapi rasa dipersendakan oleh emel tu.huh. taknak bukak gmail dah. majok tahu...

kepada SABARINA--> nape la dah buat on9 bank in tu g CC ke emel saya. kalau betul awak nak bagi duit kat saya, bagi je la. jangan la bagi emel je. takkan nak print emel tu g buat beli beras. cakap kat tuan kedai "nah saya ada rm225.nak beras 10beg".. ke camane??

2 comments:

  1. jangan lupe bankin kat saya gak



    hehhehe :)

    ReplyDelete
  2. hahaa...kalau betul best ar kan..ahahhhaha...

    ReplyDelete