Tuesday, 26 October 2010

CONTEST moment to remember

meh ramaiRamai terjah blog safiyyah osman a.k.a kesayuan seorang gadis.. cik Piya ade buat contest. tarikh tutup 31Oktober2010. so cepatCepat!! before join, jgn lupa tengok syaratSyarat dlu. klik je link kt atas tu or sidebar kat sebelah ni..ok??

v
v
v
v
v

"moment to remember" sebab gambar ni nampak kami sangat gembiraRiangRiaHepi. dok tepi pantai sambil layanLayan ombak, sambil gelakGelak, sambil menariNari, sambil pocoPoco. kan boleh jadi "moment to remember"rite?? gambar ni masa kitorang praktikal kat TM tahun 2007.before abis prktikal kitorang buat bbq kat cherating. walaupun kitorang kenal 4bulan je, tapi kami sangat rapat dan mereka semua sangat besss. sebenarnya ramai lagi yg join bbq ni. tapi yang lain dok sibuk membakar, kami sibuk berpocoPoco.hihi. siyes sangat rindu this moment..

nak tag :
1. pal7..(awk, join la.kan sgt suweeett kalau lelaki yg join ni..hehe)
2. C.E..(akak tau c.e tgh bz buat sistem kn. so, nk ilang stres ape kate join kontest ni.ngeee..)
3. Rea..(pesanan yang sama macam c.e.jgn stresStres.:)


3benda yang di idam dan mengidam
1.
wedges 3inci yang kiutComelHover yang boleh jadikan tuan dia tinggi.heee ~~paling cikai
2.
kain pasang yang berwarna pink gurlishGurlish nak pakai tunang.eceh bila ntah nak tunang ~~
sederhana cikai
3. nak emas seketol 10"x10".emas mahal woo sekarang~~paling gempak

OK DONE!!

3 comments:

  1. salam

    moga sukses

    salam kenal...

    http://sastra-anak-pujangga.blogspot.com/

    ReplyDelete