Thursday, 14 October 2010

tengok je sudah. takyah kutokKutok

seperti yang dijanjikan(ecehceh ayat xle blah) saya mau upload gambarGambar dating kami weekend yang lepas. minggu lepas abis kerja hari jumaat je dah terbang ke KL untuk berFoyeFoye dengan incik mat kool. eh terbang ke?? tak la..naik limosin la .eh tak jangan percaya. naik LimoBAS saje. ngee

saya sampai KL dah malam. so, takde nye nak menyempat ambik gambar. pikir nak ngadap muka incik mat kool sampai muntah je..haha..

semua gambar hover di bawah berlaku keesokan harinya. dah bangun pagi baru sedar henpon ade kamera rupenye. baru terpikirPikir kenapa malam tadi tak ambik gambar..ngeee

kenapa kaki saya sangat pendek??huwaaa. ni pun dah suroh incik mat kool undur belakang sikit sampai dah hujungHujung tempat duduk tu. tapi still KONTOTTT...ish2..

*PEACE NO WAR*
tapi lepas ambik gambar ni, ade jugak WAR sikit sebab baru perasan
incik mat kool tak pakai cincin couple kami. time raya hari tu tertinggal kat JB. pastu paksaPaksa suro incik mat kool pegi ambik cincin. skrg kat Kl tapi nak suro balik Jb ambik cincin time tu jugak. mengong jugak awek die nih kadang kala.. haha..

ngade ah buat muka gitu. bak kate akmal "u look so gay".. gay ker???

semenjak dua menjak nih, incik mat kool suka benor bergambo pelikPelik. dulu tak suka bergambar tapi sebab ajaran awek dia, dia juga dah menjadi tidak senter seperti aweknya. tapi awek dia behave je masa ni. comel pulak tu.. haktuihhhh...

ce cube tengok gambar dari atas sampai bawah, bijak je cari sudutSudut yang akan menyembunyikan lemak di bawah dagu. bijak tak?bijak tak?

tak dapat cari sudut yang bagus, maka tutup la lemakLemak berlebihan dengan tangan anda. tapi teknik ni tak berapa nak menjadi sebab pipi masih ada 2 ke 3 ketol ntah.. tip kat bawah lebih berkesan kottt.

last tip, beraksi muncung seperti ini jugak akan berjaya membuatkan muka anda kurang bulat walaupun realitinya sangat Booolattt.. fuhh bagi tip macam fotografer kauuu...

muka incik mat kool boolat takpe. saje tempek kat sini biar jatuh saham. awek dia saham tinggi takpe.. gile teruk sabotaj nih..huhu

dah la. tengok je. penat dah nak cerita.

ok disudahi dengan gambar yang bajet AYU.. tak cukup ayu ke ni wei?? penat tahu nak bergambar macamni.. kene buat renungan paling seksi seksa kooo... wakaka tak seksi langsung..

2 comments:

  1. wowowo..
    pegi deting tak hajak pon..hahaha

    ReplyDelete
  2. cmane nak ajak. org tu asik bz memanjang.bdk master kan..harus la..

    ReplyDelete