Wednesday, 27 October 2010

spek mata

weekend lepas balik kg n sangat geram pada diri sendiri sebab tertinggal semua barang mekap.dengan begmekap sekali. bkn la byk sangat barang mekap pun tapi bila sedar tertinggal je, memang rasa nak hantuk kepala kat cermin kereta(sebab masa tu dalam kereta dah separuh perjalanan).

masa balik tu memang pakai spek je. tak pakai lens. maknanye lens ada dalam beg mekap tu.maknenye dah tertinggal lens sekali. maknanya akan pegi ofis pakai spek sahaja.maknanya akan nampak skema sahaja minggu ni.nampaknya takde maknenyerrrr....

i bila pakai spek ni keyakinan turun sikit.motip??ntahh..alasan jer. tapi serius rasa mcm selekeh je kalau pakai spek. macam mana la perempuanPerempuan kat luar sana yang pakai spek tapi still nampak hot gojes. selalu je tengok orang lain pakai spek n still comelKiutMiutLoteGojesLojes tapi kenapa saya tak??bila pakai spek je terus rasa down nak tido je sepanjang hari sebab rasa diri tak gojes langsung.. kalau tak pakai spek gojes kah???sila jawab dalam hati je.

hangpa tengok la gambar awekAwek pakai spek kat bawah ni tapi diorang sangat gojes jugak. apalah rahsia mereka yer.. kalau dah sedia gojes, pakai la apa pun tetappppp gojes. tu la jawapan yang tepat hangpa nak bagi kan??sob sob

owh ini sememangnya gojes. kalau tak takkan jadi kepunyaan Datuk K yang gojes jugak kannnn... pakai spek petak n muka tak payah mekap pun still terbaekkk..

kepunyaan mawi ni pun gojes jugak bila pakai spek. dia ni kalau tak mekap lagi comel. bila mekap i x berapa nak bekenan.

hot mama. comel jek kan die pakai spek. takde pun keyakinan menurun ke hape. jeles tahu..


pakai tudung+pakai spek=comel
pakai tudung+tak pakai spek=pun comel
bile mase ko tak comel haa heliza???\

ingatkan nak tempek gambar diri sendiri yang tak gojes pakai spek tapi gambarGambar di atas sangat la santekk maka tak perlu la nak menjatuhkan air muka sendiri. nanti payah pulak korang nak bandingkan mana satu saya, mana satu heliza..panggg sekali bagi sedar diri.. wakakaka.. lain kali i letak ok???

No comments:

Post a Comment